Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μακελειό στο Οχάιο: Πυροβολισμοί σε σπίτι με τουλάχιστον 3 νεκρούς – Βρήκαν θύματα και εκτός

Μινεάπολη
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Μόνο σοκ προκαλεί η είδηση πως σε διώροφη κατοικία στο Γουέστ Τζέφερσον του Οχάιο βρέθηκαν «πολλοί νεκροί», άγνωστο ακόμη πόσοι. Τουλάχιστον τρία θύματα έχουν βρεθεί μέσα στο σπίτι, πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για πέντε νεκρούς. 

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι όπου έγινε το μακελειό στο Οχάιο στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (24.05.2021). Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρούς μέσα κι έξω από το σπίτι, ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Γουέστ Τζέφερσον, μιας πόλης κοντά στην πρωτεύουσα του Οχάιο, είπε στους δημοσιογράφους πως τρία από τα θύματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι αλλά δεν είπε πόσα βρέθηκαν έξω απ’ αυτό.

Κανένα από τα θύματα δεν έχει αναγνωριστεί ούτε και είναι γνωστό αν κάποιος απ’ όσους ήταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, έχει επιζήσει.

Το επεισόδιο με τα πυρά σημειώθηκε σε ένα αδιέξοδο, γεγονός το οποίο οδηγεί την αστυνομία, σύμφωνα με τον αρχηγό, να πιστέψει ότι τα θύματα αποτελούσαν στόχο, μετέδωσε το κανάλι WSYX.

Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση για το ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από το νέο, πολύνεκρο, περιστατικό. Η αστυνομία δεν έχει καθορίσει ακόμη αν πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά ή κάτι άλλο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις