Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μακελειό στο Τέξας! Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό twitter / @FoxNews
Φωτό twitter / @FoxNews

Οι αρχές του Τέξας, στις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν πως τουλάχιστον δύο άνθρωποι είναι νεκροί στην αεροπορική βάση του Lackland. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται για μία περίπτωση κατά την οποία ο δράστης σκότωσε κάποιον και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, χωρίς τίποτα να είναι ακόμη βέβαιο.

Το περιστατικό έγινε στην αεροπορική βάση Lackland, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει και την παραπλήσια αστυνομική βάση Medina Annex.

 

Η αεροπορική βάση Lackland βρίσκεται περίπου 10 μίλια νοτιοδυτικά του Σαν Αντόνιο.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για τους δύο ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην αεροπορική βάση του Λάκλαντ, οι αστυνομικοί παραμένουν στο εσωτερικό της βάσης» έγραψε το γραφείο του τοπικού σερίφη σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

O δράστης ενδέχεται να έχει αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Πραγματοποιήσαμε επέμβαση έπειτα από τις πληροφορίες που λάβαμε που έκαναν λόγο για έναν ένοπλο που είχε ανοίξει πυρ στην αεροπορική βάση Λάκλαντ», της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, σημείωσε ο σερίφης.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο, όπως μεταδίδουν δημοσιογράφοι που βρίσκονται επί τόπου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε