Κόσμος

Μακρόν – Πούτιν: Συμφώνησαν για Ιράν αλλά διαφώνησαν για Συρία

Τα στρατιωτικά πλήγματα, που κατέφεραν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στις 14 Απριλίου σε μια σειρά στόχους στο έδαφος της Συρίας , πραγματοποιήθηκαν νομίμως, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία. που είχαν σήμερα (23.04.2018) συμφώνησαν ότι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν πρέπει να παραμείνει σε ισχύ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ
Εσθονία: Καλύπτουν τα παράθυρα σχολείων με μεμβράνες για να προστατεύσουν τους μαθητές από drones
Σχολείο της Λουκ σχεδιάζει να διδάξει στα παιδιά πώς να αντιδρούν σε έναν συναγερμό για drone - Αναμένονται να μεταφερθούν παιχνίδια και βιβλία στο υπόγειο για να μπορούν να ψυχαγωγούνται, ενώ κρύβονται
REUTERS