Κόσμος

Μακρόν – Πούτιν: Συμφώνησαν για Ιράν αλλά διαφώνησαν για Συρία

Τα στρατιωτικά πλήγματα, που κατέφεραν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στις 14 Απριλίου σε μια σειρά στόχους στο έδαφος της Συρίας , πραγματοποιήθηκαν νομίμως, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία. που είχαν σήμερα (23.04.2018) συμφώνησαν ότι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν πρέπει να παραμείνει σε ισχύ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: 30 χρόνια φυλακή στον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ για τα drones που έστειλε στη Βόρεια Κορέα το 2024
Ο 65χρονος πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τον Φεβρουάριο επειδή αποπειράθηκε να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο και έστειλε τον στρατό στο κοινοβούλιο
Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν
Φρίκη από τη δολοφονία τριών παιδιών από τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη: «Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους»
Η υπεράσπιση δεν αμφισβητεί ότι η Κλάνσι σκότωσε τα παιδιά της, αλλά υποστηρίζει ότι έπασχε από σοβαρή επιλόχεια ψύχωση και βρισκόταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή
Η Λίντσεϊ Κλάνσι