Κόσμος

Μάλαγα: Ληστής επιτέθηκε σε τουρίστρια και την άφησε λιπόθυμη – Βίντεο ντοκουμέντο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε μία Γερμανίδα τουρίστρια σε θέρετρο στη Μάλαγα, όταν της επιτέθηκε ληστής και την άφησε λιπόθυμη.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να βρίσκεται πίσω από το θύμα του και να έχει περάσει το χέρι του γύρω από το λαιμό της, με αποτέλεσμα να της κόβει την αναπνοή και να την αφήνει λιπόθυμη μέσα σε περίπου επτά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ο δράστης ψάχνει τις τσέπες της, την ώρα που μία γυναίκα, συνεργός του, στέκεται λίγο πιο δίπλα.

Στο βίντεο φαίνονται δύο εργαζόμενοι του ξενοδοχείου να τρέχουν στο σημείο και να διώχνουν τους δράστες που τράπηκαν σε φυγή, χωρίς τελικά να προλάβουν να κλέψουν την άτυχη γυναίκα. 

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου, την ώρα που η Γερμανίδα τουρίστρια επέστρεφε από πάρτι. 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία
Η βίλα Σέρτοσα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πουλήθηκε στη βασιλική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ για 350 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για έπαυλη στην οποία ο «Καβαλιέρε» φιλοξένησε από τον Βαλντιμίρ Πούτιν μέχρι τον Βρετανό Τόνι Μπλερ και τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Θαπατέρο αλλά και τα διαβόητα «μπούνγκα -μπούνκα» πάρτι
Η βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
Απίστευτες εικόνες από τον καύσωνα στην Ευρώπη: Η Γαλλία «βράζει» στους 44,3°C – Σε κόκκινο συναγερμό η Βρετανία, δύο έφηβοι πνίγηκαν στο Βέλγιο
Αναβολή των εξετάσεων για το μπακαλορεά για 10.000 υποψηφίους στη Γαλλία, κλειστά σχολεία στην Αγγλία, δωρεάν χρήση πισινών σε ανοιχτούς χώρους στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία - «Όταν μας χτυπάει ο ήλιος, θέλουμε να πεθάνουμε»
Μαδρίτη καύσωνας
5