Κόσμος

Μαλαισία: Ανακοινώθηκαν 24.241 νέα κρούσματα κορονοϊού και 59 θάνατοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες υπέκυψαν 59 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού και επιβεβαιώθηκαν 24.241 κρούσματα.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα 33 εκατ. κατοίκων έφθασε τους 34.244 νεκρούς επί συνόλου 3.951.678 μολύνσεων.

Τα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 294.366. Σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 383 ασθενείς με την COVID-19, 222 διασωληνωμένοι.

Έχει ανοσοποιηθεί πλήρως κατά της COVID-19 περί το 79% του πληθυσμού, ενώ το 47,3% έχει λάβει αναμνηστική δόση εμβολίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν χωρίζει Τραμπ και Νετανιάχου: Η επόμενη ημέρα και η στάση του Ισραήλ μετά το deal 1,5 σελίδας για πυρηνικά και Ορμούζ
Η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης Τραμπ και Νετανιάχου - Για «φρικτή» συμφωνία μιλούν στο Ισραήλ και ελπίζουν να ναυαγήσει - Ο Τραμπ αιφνιδίασε ακόμα και στενούς του συνεργάτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Βραζιλία: Προκαλούν οι εργαζόμενοι για την 21χρονη που σκοτώθηκε ενώ έκανε ελεύθερη πτώση – «Δεν θυμάμαι ποιος έπρεπε να δέσει το σχοινί»
Η νεαρή έπεσε στο κενό από ύψος 40 μέτρων, χωρίς να είναι συνδεδεμένη με κανένα σχοινί ασφαλείας - Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα
Γυναίκα εκτοξεύτηκε από γέφυρα 40 μέτρων χωρίς σχοινί ασφαλείας στη Βραζιλία και πέθανε