Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαλία Ομπάμα: “Χτυπιέται” σε συναυλία των Killers! [vid]

Μαλία Ομπάμα: “Χτυπιέται” σε συναυλία των Killers! [vid]
Φωτογραφία από: Youtube

Τι κι αν είναι η -πρώην- Πρώτη Κόρη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής; Η Μαλία Ομπάμα δεν παύει να είναι και μια κοπέλα μόλις 19 ετών που όταν βρίσκεται σε μια ροκ συναυλία θέλει… να τα σπάσει!

Και το έκανε χωρίς… φόβο και πάθος! Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, βρέθηκε στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ μουσικής Lollapalooza, που γίνεται κάθε χρόνο στο Σικάγο, των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο πατέρας της εκλέχθηκε για πρώτη φορά γερουσιαστής, πριν πάρει τα “κλειδιά” του Λευκού Οίκου από το 2008 μέχρι και το 2016.

Κάτι η ευφορία που προκαλεί ένα φεστιβάλ τέτοιου βεληνεκούς, κάτι η παρουσία του συγκροτήματος Killers στην σκηνή, κάτι τα μόλις 19 της χρόνια, δεν ήθελε και πολύ!

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το σκανδαλοθηρικό tmz.com, η Μαλία Ομπάμα φαίνεται να διασκεδάζει με φίλες της κατά την διάρκεια της συναυλίας, ενώ στα επόμενα πλάνα… γίνεται παιδί!

Στις εικόνες φαίνεται πραγματικά να “χτυπιέται” στο πάτωμα υπό τους ήχους των Killers, δίνοντας για μία ακόμη φορά λαβή στις “κακές γλώσσες” να… ξεσαλώσουν. Τις ίδιες “κακές γλώσσες” που ξεχνούν πως πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα, την οποία πιθανότατα θα κατηγορούσαν για… σεμνοτυφία σε περίπωτηση που ήταν “καθώς πρέπει” σε κάθε δημόσια εμφάνισή της…

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις