Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Manchester: Φορτισμένο το κλίμα στην συναυλία της Ariana Grande [vid]

Manchester: Φορτισμένο το κλίμα στην συναυλία της Ariana Grande [vid]

Λίγες ώρες μετά από το μακελειό στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Μαΐου στο Μάντσεστερ. Παρά το νέο τρομοκρατικό χτύπημα, πλήθος κόσμου – περίπου 50.000 άτομα – βρίσκονται στον συναυλιακό χώρο περνώντας ένα ισχυρό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας… “ο φόβος δεν θα περάσει”.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Emirates Old Trafford Cricket Ground είναι ιδαίτερα αυξημένα, ενώ το κλίμα είναι συγκινητικό.  Στην συναυλία One Love Manchester, θα συμμετάσχει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Αριάνα Γκράντε στο τέλος της συναυλίας της οποίας σημειώθηκε η επίθεση αυτοκτονίας που προκάλεσε τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 116 περίπου πριν δύο εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Άλλοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι οι Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, αλλά και τα συγκροτήματα Take That και the Black Eyed Peas.

Καλεσμένα στην συναυλία είναι και τα θύματα της επίθεσης, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν κατά την είσοδο τους από τους παρευρισκόμενους, με κάποια κορίτσια να μην αντέχουν και να ξεσπούν σε κλάματα. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε