Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μανχάταν: Υπάλληλος μαχαίρωσε πελάτη για ένα σακουλάκι πατατάκια

Μανχάταν: Υπάλληλος μαχαίρωσε πελάτη για ένα σακουλάκι πατατάκια

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έναν εργαζόμενο στο Μανχάταν να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου έναν πελάτη. Και αυτό, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, για ένα… σακουλάκι πατατάκια! 

Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως γράφει η New York Post, σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε ένα κατάστημα στο Μανχάταν. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, όταν μια γυναίκα μπήκε στο κατάστημα με ένα παιδί για να αγοράσει ένα πακέτο πατατάκια,. Η άγνωστη γυναίκα δεν είχε αρκετά χρήματα για τα πατατάκια και βγήκε γρήγορα από το κατάστημα, καλώντας το θύμα. Στη συνέχεια, το θύμα – ο 37χρονος Austin Simon – μπήκε στο κατάστημα, πήγε πίσω από τον πάγκο και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον υπάλληλο του καταστήματος, και κατέληξε σε θανάσιμο καυγά. 

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, φαίνεται ο εργαζόμενος αρχικά να εξυπηρετεί τους πελάτες πίσω από τον πάγκο του καταστήματος όταν ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεότερο άνδρα. Ο πελάτης αρχίζει να φωνάζει στον υπάλληλο του καταστήματος, πριν τον σπρώξει σε ένα ράφι. Μετά από αρκετές στιγμές, ο εργαζόμενος βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι και το καρφώνει στο λαιμό και το στήθος του νεότερου άνδρα, ο οποίος αρχίζει να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, το ζευγάρι απομακρύνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας και ο υπάλληλος επανέρχεται, κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την New York Post, ο υπάλληλος του καταστήματος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και εγκληματική κατοχή όπλου. 

Με πληροφορίες από τη New York Post

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις