Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Marilyn Manson: Έχω καπνίσει ανθρώπινα οστά

Marilyn Manson

Μια ακόμα φορά που ο Marilyn Manson προκαλεί με τις δηλώσεις του. Μιλά για όλα τα ναρκωτικά που έχει δοκιμάσει. “Έχω καπνίσει ανθρώπινα οστά”.

Φαίνεται πως ο Marilyn Manson έχει δοκιμάσει τα πιο άγνωστα στους περισσότερους ανθρώπους ναρκωτικά. Βάζει όμως πλέον και τα όριά του. Έτσι δηλώνει ότι δεν θέλει να καπνίσει ξανά ανθρώπινα οστά!

“Τα άλατα μπάνιου θα ήταν στην κορυφή της λίστας μου από τα ναρκωτικά που θα απέφευγα”, δήλωσε ο 48χρονος Marilyn Manson στο Rolling Stone. “Δεν θέλω να πέσουν το δέρμα μου”.

Με αρκετά εξομολογητική διάθεση μίλησε για όλα σχεδόν τα ναρκωτικά που έχει κάνει χρήση. “Έχω καπνίσει ανθρώπινα οστά και πήρα οξύ. Δεν θέλω να κάνω κανένα από τα δύο ξανά. Επειδή βγαίνουν όλοι οι δαίμονές σου όταν καπνίζεις ανθρώπινα οστά ή παίρνεις οξύ. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο σε κυνηγούν οι δαίμονές σου και έχεις εφιάλτες”.

Marilyn Manson: Το μόνο καλό πράγμα που έχτισε ο Τραμπ

Αυτό πάντως που δεν του προκαλεί τρόμο είναι ο Πύργος Τραμπ. “Θαυμάζω το γεγονός ότι πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε τον Πύργο Τραμπ. Όταν έκανα μια συνέντευξη που πήγε στραβά και με έπιασαν επειδή έβαλα ένα όπλο στο στόμο του εκδότη του Spin, κρύφτηκα εκεί. Αυτό είναι το μόνο καλό πράγμα που έχτισε”.

Ήταν το 1999 που ο τραγουδιστής του Antichrist Superstar μηνύθηκε για 24 εκατομμύρια δολάρια από τον εκδότη του περιοδικού Spin Craig Marks. Είχε ισχυριστεί ότι απείλησε να τον σκοτώσει.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις