Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μαρκ Χάμιλ: Ξεκαρδίζεται με δηλώσεις του Τραμπ!

Μαρκ Χάμιλ: Ξεκαρδίζεται με δηλώσεις του Τραμπ!
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η αντίδραση του Μαρκ Χάμιλ σε δηλώσεις του Τραμπ είναι “όλα τα λεφτά”. Ο πρωταγωνιστής του «Star Wars» κάθισε για να παρακολουθήσει μερικές από τις πιο εξωπραγματικές δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και σκάει στα γέλια…

Σε βίντεο 3′ λεπτών, ο Μαρκ Χάμιλ παραδέχεται ότι έχει «εξαντληθεί» από τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Ντόναλντ Τραμπ. Καθώς ετοιμάζεται να «παρακολουθήσει μερικά βίντεο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ» διερωτάται: «Αν ποτέ η Δύναμη θα ήταν μαζί μου, τη χρειάζομαι τώρα».

Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την προεδρία στις ΗΠΑ, ως υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος λέει: «Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί» όταν δέχεται ερώτηση για το εάν θα υπάρξει μια ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας τον Ιανουάριο του 2021.

«Αυτό είναι τόσο τρομακτικό, γιατί είπε ότι ο μόνος τρόπος να χάσω είναι μια νοθευμένη εκλογική μάχη. Έτσι, δημιουργεί την ιδέα ότι αν δεν κερδίσει, είναι απάτη» παρατηρεί ο Μαρκ Χάμιλ. «Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο» υπογραμμίζει.

Ο Χάμιλ χαρακτηρίζει επίσης ακατάλληλo για το προεδρικό αξίωμα τον Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο ολοκληρώνει το μήνυμά του με αισιόδοξη νότα.

«Η ψηφοφορία συνεχίζεται αυτή τη στιγμή, και όλα εξαρτώνται από την ψηφοφορία» καταλήγει. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα είναι εκτός προεδρίας στις 20 Ιανουαρίου. Αυτό θέλω μόνο για τα Χριστούγεννα».

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Μαρκ Χάμιλ για την υποστήριξή του μέσω των social media γράφοντας: «Ας είναι η Δύναμη μαζί μας αυτήν την εκλογική περίοδο».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις