Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαρτύριο της σταγόνας για το Παλάτι η πολυσυζητημένη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα (video)

Μαρτύριο της σταγόνας για το Παλάτι η πολυσυζητημένη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα (video)

Το βασανιστήριο για το Παλάτι του Μπάκινγχαμ συνεχίζουν το CBS και η Όπρα αφού έδωσαν στην δημοσιότητα το 4ο απόσπασμα της πολυσυζητημένης συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Κυριακή. 

Η Μέγκαν Μαρκλ σε αυτό το απόσπασμα εμφανίζεται μόνη της να λέει ότι ποτέ δεν έμενε μόνη της στο Παλάτι και δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις αφού οι βασιλικοί ακόλουθοι ήταν συνέχεια γύρω της.

Το απόσπασμα ξεκινά με την Όπρα να της λέει ότι της τηλεφώνησε τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2018, δυο ή τρεις μήνες πριν τον γάμο της με τον Χάρι για να της ζητήσει συνέντευξη αλλά εκείνη της αρνήθηκε γιατί όπως της είπε «δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Η Μέγκαν απάντησε ότι θυμάται εκείνη την συζήτηση πολύ καλά και μάλιστα δεν της επιτρεπόταν να μιλήσει κατ΄ιδίαν με την Όπρα γιατί ήταν επιβεβλημένο να είναι και άλλοι μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Όταν η Όπρα την ρωτάει γιατί μιλάει τώρα ανοιχτά η Μέγκαν κάνει μια μεγάλη παύση και λέει: «Γιατί έχω ζήσει πολλά όλο αυτό το διάσημα και γιατί τώρα μπορούμε να κάνουμε τις δικές μας επιλογές και γιατί τότε δεν μπορούσα να σου πω «ναι».

«Δεν μπορούσα να πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Ως ενήλικας που έζησα ανεξάρτητη το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και να μπαίνω σε ένα σύστημα το οποίο είναι διαφορετικό – και νομίζω οποιοσδήποτε μπορεί να το καταλάβει – είναι πλέον απελευθερωτικό να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο να πεις σε κάποιον “ναι, είμαι έτοιμη να μιλήσω”».

Δείτε το 4ο απόσπασμα από την συνέντευξη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις