Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μασσαλία: Βρήκαν έναν νεκρό στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν

Μασσαλία: Βρήκαν έναν νεκρό στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν
Φωτογραφία Reuters

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια των δυο κτιρίων που κατέρρευσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (05.11.2018) στη Μασσαλία.

Το σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στα ερείπια μετά από έρευνες πολλών ωρών. Δεν αποκλείεται ο αριθμός των θυμάτων από την κατάρρευση των κτιρίων στη Μασσαλία να αυξηθεί.

«Ανασύραμε το σώμα ενός άνδρα που έχασε την ζωή του κάτω από τα ερείπια», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας που βρίσκεται στον τόπο της καταστροφής.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί συνεχίζουν να σκάβουν προσεκτικά στα ερείπια, καθώς «5 έως 8 θύματα» είναι πιθανόν να βρίσκονται παγιδευμένα, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών που βρίσκεται επίσης στο σημείο.

Φωτογραφία Reuters

Οι δύο παλαιές πολυκατοικίες που κατέρρευσαν βρίσκονταν σε λαϊκή συνοικία της πόλης, σε μικρή απόσταση από το παλιό λιμάνι.

Χθες, οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι αναζητούσαν επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους μια γυναίκα που δεν πήγε να πάρει τη μικρή κόρη της από το σχολείο και μια άλλη η οποία «δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι της».

Αναζητούνταν επίσης και δύο άνδρες που βιντεοσκοπήθηκαν από  κάμερα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο, λίγο πριν την κατάρρευση των κτιρίων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις