Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ματέο Σαλβίνι για Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Σήμερα μας αποχαιρετά ένας μεγάλος Ιταλός»

Ματέο Σαλβίνι για Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Σήμερα μας αποχαιρετά ένας μεγάλος Ιταλός»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Συντετριμμένος είναι ο ηγέτης της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, για τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όντας ο πρώτος πολιτικός του κυβερνητικού συνασπισμού της Ιταλίας που τον αποχαιρετά με μήνυμα μέσω social media.

«Σήμερα μας αποχαιρετά ένας μεγάλος Ιταλός», ξεκινάει το μήνυμα του Ματέο Σαλβίνι για τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Ένας από τους σπουδαιότερους σε όλους τους τομείς, από όλες τις απόψεις, χωρίς να υπάρχει άλλος όμοιός του», συνεχίζει ο ηγέτης της Λέγκα και υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας.

«Πάνω από όλα, όμως, σήμερα χάνω έναν φίλο. Σπάνια νιώθω τόσο στεναχωρημένος ώστε να κλάψω και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Κρατάω ως πολύτιμο δώρο την αξία της φιλίας σου, τις συμβουλές σου, τη γενναιοδωρία σου, τον σεβασμό σου, την ιδιοφυΐα σου», γράφει μεταξύ άλλων ο Ματέο Σαλβίνι, απευθυνόμενος στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Έχεις κάνει τόσα πολλά για την Ιταλία και τους Ιταλούς, αφήνεις πίσω σου ένα δυσαναπλήρωτο κενό και από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να συνεχίσουμε το έργο σου και να εξακολουθούμε να προχωράμε στους δρόμους που εσύ χάραξες πρώτη φορά», συνεχίζει στο μήνυμά του.

«Καλό ταξίδι Σίλβιο, φίλε μου», καταλήγει το μήνυμα του Ματέο Σαλβίνι για τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις