Κόσμος

Ματωμένο ρεβεγιόν: Σκότωσε τον 10χρονο ανιψιό και το νεογέννητο παιδί της

Κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν μία γυναίκα σκότωσε τον 10χρονο ανιψιό της και το νεογέννητο παιδί της τη νύχτα των Χριστουγέννων στη Γαλλία.

Το τραγικό ρεβεγιόν έλαβε χώρα στην περιοχή Λιμέ του Παρισιού. Μια γυναίκα που φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές τον 10χρονο ανιψιό της καθώς και το νεογέννητο παιδί της, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 4χρονη ανιψιά της. Το κοριτσάκι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, εντόπισαν το τρίτο θύμα: ένα μωρό που γεννήθηκε τον Νοέμβριο. Το νεογέννητο βρέθηκε «στο πάτωμα» του διαμερίσματος όπου πέντε ενήλικες και τρία παιδιά είχαν συγκεντρωθεί για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Δεν έφερε εμφανή τραύματα, όμως από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν «σωματικές βλάβες», ανέφερε η εισαγγελία των Βερσαλλιών, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Η θεία τέθηκε υπό κράτηση και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο πήρε γρήγορα εξιτήριο και τώρα αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές. Είναι 31 ετών και εργαζόταν στον δήμο του Λιμέ.

 

Οι γείτονες αφηγήθηκαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η οικογένεια μετακόμισε πριν από λίγους μήνες στο ισόγειο ενός κτιρίου κοινωνικής κατοικίας, σε αυτή τη συνοικία κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Ο Λουί, ένας ένοικος του κτιρίου, είπε ότι «τινάχτηκε» από τον ύπνο του από τις «φρικτές κραυγές» και, ψάχνοντας να δει τι συνέβη, έφτασε στη βεράντα του διαμερίσματος, η οποία βλέπει σε μια παιδική χαρά. «Εκεί, είδα τον γείτονά μου, τον θείο, που ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια και έκανε μαλάξεις στον ανιψιό του». Ο γείτονας βοήθησε τον θείο, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό το παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο «15 – 20 λεπτά αργότερα».

Ωστόσο το αγόρι είχε δεχτεί πολλές μαχαιριές στο στήθος και οι διασώστες δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

 

Σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή, η θεία έλεγε ότι είναι «δαιμονισμένη» και είχε πληγές στους καρπούς των χεριών της. Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, δεν είχε απασχολήσει όμως τις αστυνομικές αρχές για κάποιο άλλο συμβάν στο παρελθόν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανική Βιβλιοθήκη ανατύπωσε την κάρτα μέλους του Όσκαρ Ουάιλντ, 130 χρόνια μετά τη διαγραφή του λόγω της καταδίκης για ομοφυλοφιλία
«Η επιστροφή της κάρτας του είναι μια ωραία χειρονομία συγγνώμης και είμαι βέβαιος ότι το πνεύμα του θα ενθουσιαστεί» είπε ο εγγονός του
AP Photo
Η Τεχνητή Νοημοσύνη «χωρίς ανθρώπινο έλεγχο είναι απειλή για την ασφάλεια», προειδοποιεί η ΜΙ5
Ο επικεφαλής της MI5 ανέφερε ότι η ΤΝ χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες για προπαγάνδα ή αναγνώριση στόχων και κρατικοί παράγοντες για να χειραγωγήσουν τις εκλογές και να αυξήσουν τις κυβερνοεπιθέσεις κατά της Βρετανίας
iStock