Κόσμος

Μαυροβούνιο: Αυτοκτόνησε ο δράστης της ένοπλης επίθεσης με τους 10 νεκρούς

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εστιατόριο σε μια πόλη στο νότιο Μαυροβούνιο - Δυο παιδιά ανάμεσα στα θύματα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο δράστης του μακελειού με τους τουλάχιστον 10 νεκρούς στο Μαυροβούνιο.

Όπως ανέφερε η αστυνομία στο Μαυροβούνιο, ο ένοπλος δράστης που σκότωσε 10 ανθρώπους —ανάμεσά τους δυο παιδιά τερμάτισε ο ίδιος τη ζωή του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η αστυνομία περικύκλωσε τον ύποπτο, που διέφευγε τη σύλληψη, κι όταν τον διέταξε να «ρίξει κάτω το όπλο, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Λάζαρ Στσεπάνοβιτς σε δημοσιογράφους. «Προσπαθήσαμε να τον διακομίσουμε σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε», πρόσθεσε.

Το τραγικό περιστατικό της επίθεσης σημειώθηκε όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εστιατόριο σε μια πόλη στο νότιο Μαυροβούνιο, κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Τσέτινιε, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (01.01.2025) ο υπουργός Εσωτερικών.

Κάνοντας λόγο για μια «ιδιωτική» εκδήλωση, ο Ντανίλο Σαράνοβιτς δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ότι ο ύποπτος «σκότωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους από την οικογένεια Βούλετιτς», στην οποία ανήκει το εστιατόριο.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο (RTCG), πως «το απόγευμα, σε ένα εστιατόριο στο Μπάιτσε, ο A.M., 45 ετών, σκότωσε πολλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας πυροβόλα όπλα. Ο άνδρας, οπλισμένος, έφυγε από το κτίριο και τράπηκε σε φυγή», πρόσθεσε η αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν το βάζει κάτω – Με δημόσιες εμφανίσεις σε Βρετανία και ΗΠΑ απαντά στον Κάρολο μετά το «ιδιώτες πολίτες»
Χάρι και Μέγκαν δεν αποδέχονται τη θέση του βασιλιά ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από την εποχή του «Megxit» και θέλουν να θεωρούνται «δημόσια πρόσωπα» στη Βρετανία
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Τι σημαίνει για τη διαδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν η αποκάλυψη για «μυστικό» αδελφό ή αδελφή της Κιμ Τζου Ε
Η Κιμ Τζου Ε θεωρείται η επικρατέστερη διάδοχος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, όμως η αποκάλυψη για ένα ακόμη παιδί της οικογένειας επαναφέρει τα ερωτήματα για το μέλλον της δυναστείας της Πιονγκγιάνγκ
Η Κιμ Τζου Ε με τον πατέρα της Κιμ Γιονγκ Ουν