Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαζεύουν υπογραφές για να απελάσει ο Ομπάμα τον Τζάστιν Μπίμπερ! Νέα μπλεξίματα για τον 19χρονο

Μαζεύουν υπογραφές για να απελάσει ο Ομπάμα τον Τζάστιν Μπίμπερ! Νέα μπλεξίματα για τον 19χρονο

Ξανά στο τμήμα ο Τζάστιν Μπίμπερ, αυτή τη φορά αυτοβούλως! Ο 19χρονος ποπ σταρ παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Τορόντο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε οδηγό λιμουζίνας.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων, ο Καναδός τραγουδιστής απασχολεί τη δημοσιότητα με τα μπλεξίματα που έχει με το νόμο και τα οποία θα μπορούσαν, υπό προϋποθέσεις, να προκαλέσουν ακόμη και την απέλασή του από τις ΗΠΑ.

Ο Μπίμπερ έφτασε στο αστυνομικό τμήμα μέσα σε ένα μαύρο SUV, όπου τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων αλλά και θαυμαστών του

Στον Μπίμπερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την επίθεση του κατά ενός οδηγού λιμουζίνας, τον Δεκέμβριο στο Τορόντο. Η αστυνομία του Τορόντο αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ο Μπίμπερ φέρεται να χτύπησε τον οδηγό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πολλαπλές φορές κατά τη διάρκεια φιλονικίας που είχαν οι δυο τους.

Μόλις πριν μερικές μέρες, ο 19χροος Μπίμπερ συνελλήθφη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, στο Μαϊάμι. Η αστυνομία τον είχε σταματήσει επειδή οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια νοικιασμένη Lamborgini. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει χάπια, που του είχαν συνταγογραφηθεί, είχε καπνίσει μαριχουάνα και είχε καταναλώσει αλκοόλ.


Η συμπεριφορά του νεαρού τραγουδιστή προκαλεί αντιδράσεις και σύμφωνα με το hollywoodlife.com, σε έξι μέρες έχουν συγκεντρωθεί 136.000 υπογραφές στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και ζητούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα να υπογράψει την απέλασή του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο νόμος λέει πως οποιαδήποτε αίτηση για απέλαση συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 υπογραφές σε 30 μέρες, πρέπει να εξεταστεί από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η αίτηση για την απέλαση του νεαρού σταρ δημιουργήθηκε στις 24 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το site του Λευκού Οίκου μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 20.286 υπογραφές.
Υπάρχει όμως και αίτηση για να μην απελαθεί ο Μπίμπερ, η οποία μέχρι στιγμής έχει 1.472 υπογραφές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή της σύλληψης του Τζάστιν Μπίμπερ – Ελεύθερος ο νεαρός τραγουδιστής (VIDEO)

Ναρκωτικά και όπλο βρέθηκαν στο πούλμαν του Τζάστιν Μπίμπερ

Αλλάζουν οι σχολικές εξετάσεις εξαιτίας των συναυλιών του Μπίμπερ

Η στιγμή που ο Τζάστιν Μπίμπερ καταρρέει – ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε