Κόσμος

Με μάσκες Τραμπ, Πούτιν, Άσαντ οι Femen στο εκλογικό κέντρο της Λε Πεν [pics, vids]

Οι Femen "αγαπούν" τη Μαρίν Λε Πεν και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να της το… δείχνουν! Την Κυριακή (23.04.2017) στο εκλογικό κέντρο της περιοχής Ενίν-Μπομόντ, όπου ψήφισε η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, ακτιβίστριες των Femen εμφανίστηκαν γυμνόστηθες αλλά με μάσκες γεμάτες συμβολισμούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι γυναίκες φορούσαν μάσκες με το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, του πρόεδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, του πρώην ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος της Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ, του μπαμπά της Λε Πεν, Ζαν Μαρί και φυσικά της ίδιας της Λε Πεν.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν από νωρίς αναπτυχθεί στην περιοχή όπου ψήφισε η υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας δεν… έχασαν χρόνο και πήραν, κυριολεκτικά, σηκωτές, της ακτιβίστριες από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οδικός χάρτης 60 ημερών και συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ στις συνομιλίες θρίλερ ΗΠΑ – Ιράν στην Ελβετία
Οι συζητήσεις Ουάσινγκτον και Τεχεράνης θα συνεχιστούν επί ελβετικού εδάφους σε τεχνικό επίπεδο για το υπόλοιπο της εβδομάδας - «Πρώτη πραγματική δοκιμή» μίας διαδικασίας αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, JD Vance σε ένα διάλειμμα των διαπραγματεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Burgenstock της Ελβετίας