Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Με μουσική των Queen πέθανε το τέταρτο θύμα του μακελάρη στο Λονδίνο

Με μουσική των Queen πέθανε το τέταρτο θύμα του μακελάρη στο Λονδίνο

Οι γιατροί αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής τον 75χρονο Leslie Rhodes, τέταρτο θύμα του μακελάρη στο Λονδίνο.

“Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ” δήλωσε ο φίλος του Michael Carney που γνώριζε τον Leslie Rhodes 40 χρόνια και του έπαιξε τραγούδια των Queen ενώ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

“Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου πήγαν εκεί και ήταν μαζί του μέχρι το τέλος, παίζοντάς του μουσική. Του άρεσαν οι Queen”, σημείωσε ο Michael Carney. “Δεν είχε κανέναν. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πεθαίνει μόνος του. Τι κακό έκανε; Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ”.

Η Scotland Yard επιβεβαίωσε τον θάνατο του Leslie Rhodes, αναφέροντας πως δύο ακόμα άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γείτονες απέτισαν φόρο τιμής στον συνταξιούχο που περιγράφουν ως υπέροχο άνθρωπο.

Ο Philip Williams ανέφερε πως τον γνώριζε για πάνω από 2 δεκαετίες. “Ήταν υπέροχος άνθρωπος. Θα έκανε τα πάντα για τον καθένα. Είναι έγκλημα που του πήραν τη ζωή”, δήλωσε ο 61χρονος.

 

 

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε