Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Με πνευμονία στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Με πνευμονία στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Δυο μέρες αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τα… νέα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά για τον 83χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπήκε το βράδυ της Πέμπτης (04.09.2020) στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου και το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο, η οποία, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, έδειξε ότι ο άλλοτε «καβαλιέρε» έχει πνευμονία σε πρώιμο στάδιο.

Η μεταφορά του Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο αποφασίστηκε δυο μέρες μετά το θετικό τεστ κορονοϊού και για «προληπτικούς λόγους μετά την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων».

Click4more Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος έχει διαγνωσθεί με κορονοϊό

Η προηγούμενη ανακοίνωση, πάντως, ανέφερε ότι «η γενικότερη κατάσταση του Μπερλουσκόνι δεν είναι σοβαρή».

Η συνεργάτιδά του και γερουσιαστής Λίτσια Ροντζούλι δήλωσε στην Rai ότι «μετά από κάποιες μικρές δυσκολίες που αντιμετώπισε σήμερα το πρωί, ο Καβαλιέρε είναι τώρα καλά».

Εκτός από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η νέα σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μάρτα Φασίνα, βουλευτίνα του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια (σ.σ. το οποίο ίδρυσε πριν από σχεδόν 30 χρόνια ο Μπερλουσκόνι).

Εκτός από το ζευγάρι, θετικά στην covid-19 είναι και δύο από τα πέντε παιδιά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας: ο Λουίτζι και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, 36 και 31 ετών. Και οι δυο τέθηκαν σε αυτοαπομόνωση στη βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, στην Σαρδηνία.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση της μόλυνσης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με κορονοϊό έκανε τον γύρο του κόσμου αργά χθες το απόγευμα. Σε τηλεφωνική σύνδεση με συνεδρίαση γυναικών του κόμματός του, ο «Mister TV» επιβεβαίωσε ότι είναι ασυμπτωματικός και ότι «είναι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή την δυσκολία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις