Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Με σορτσάκι και αθλητικά, ο Τριντό έκανε photobomb σε πιτσιρίκια! [pics]

Με σορτσάκι και αθλητικά, ο Τριντό έκανε photobomb σε πιτσιρίκια! [pics]

Είχαν φορέσει τα καλά τους, τα σμόκιν και τις τουαλέτες τους και ετοιμάζονταν για την αναμνηστική φωτογραφία πριν από τον σχολικό χορό τους. Αλλά ξαφνικά ένας τύπος με σορτσάκι και αθλητικά μπήκε στο… πλάνο. Και δεν ήταν όποιος κι όποιος, ήταν ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Μια ομάδα νεαρών παιδιών είδε ξαφνικά τον πρωθυπουργό της χώρας να… τρέχει δίπλα τους. Ο Τζάστιν Τριντό είχε αποφασίσει να πάει για τρέξιμο στο Stanley Park Seawall του Βανκούβερ και έτυχε εκείνη την ώρα οι μαθητές να ετοιμάζονταν για την αναμνηστική φωτογραφία τους.

Ο επίσημος φωτογράφος του Καναδού πρωθυπουργού, Άνταμ Σκότι, ανέβασε μάλιστα τη φωτογραφία με τον Τριντό να τρέχει δίπλα από τους μαθητές στον λογαριασμό του στο twitter.

«Τραβούσαμε φωτογραφίες και απλά καθόμασταν και συζητούσαμε όταν είδαμε τον Τριντό να… τρέχει» είπε στο CBS του Καναδά ο Κωνσταντίνος Μαραγκός. «Στην αρχή αναρωτηθήκαμε γιατί ο πρωθυπουργός του Καναδά τρέχει στο πάρκο και μετά αρχίσαμε να του φωνάζουμε για να βγάλουμε μαζί του μια φωτογραφία. Και ο Καναδός πρωθυπουργός δεν τους αρνήθηκε.

 

#VCProm2017

A post shared by Cam Corrado (@crrdo) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καναδός πρωθυπουργός κάνει… photobomb. Τον περασμένο Αύγουστο βρισκόταν σε παραλία του Τοφίνο όταν γινόταν ένας γάμος και εμφανίζεται σε μια από τις φωτογραφίες, ημίγυμνος και με τη σανίδα του σερφ στα χέρια, να κοιτά τη νύφη που κατευθυνόταν προς τον… γαμπρό!

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε