Κόσμος

Μεγάλη ανησυχία στην Ιρλανδία για τον κορονοϊό

Ο επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ιρλανδίας χαρακτήρισε σήμερα την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από COVID-19 «ανησυχητική», καθώς ο μέσος όρος των κρουσμάτων που καταγράφονται κάθε μέρα διπλασιάστηκε από περίπου 20 τις προηγούμενες εβδομάδες σε περισσότερα από 40 τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Η Ιρλανδία, η οποία εξακολουθεί να έχει χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, κατέγραψε σήμερα Σάββατο 45 νέα κρούσματα μόλυνσης από COVID-19, λιγότερα από το υψηλό δύο μηνών των 85 κρουσμάτων που είχε καταγράψει την Πέμπτη.

«Τις προηγούμενες πέντε ημέρες είδαμε κατά μέσο όρο 44 κρούσματα την ημέρα. Αυτή η τάση είναι σαφώς ανησυχητική», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ρόναν Γκλιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ιαπωνία λένε ότι θα συμβάλουν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ
«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις πρόσφατες επιθέσεις του Ιράν εναντίον άοπλων εμπορικών πλοίων στον Κόλπο», γράφουν στην κοινή τους δήλωση
ΟΡΜΟΥΖ 20
Πιτ Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα το μεγαλύτερο κύμα της επίθεσης
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ τα εντοπίζουν και τα εξουδετερώνουν «μεθοδικά, αδυσώπητα και συντριπτικά, όπως κανένας άλλος στρατός στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει»
Πιτ Χέγκσεθ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
10