Κόσμος

Μεγάλη ανησυχία στην Ιρλανδία για τον κορονοϊό

Ο επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ιρλανδίας χαρακτήρισε σήμερα την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από COVID-19 «ανησυχητική», καθώς ο μέσος όρος των κρουσμάτων που καταγράφονται κάθε μέρα διπλασιάστηκε από περίπου 20 τις προηγούμενες εβδομάδες σε περισσότερα από 40 τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Η Ιρλανδία, η οποία εξακολουθεί να έχει χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, κατέγραψε σήμερα Σάββατο 45 νέα κρούσματα μόλυνσης από COVID-19, λιγότερα από το υψηλό δύο μηνών των 85 κρουσμάτων που είχε καταγράψει την Πέμπτη.

«Τις προηγούμενες πέντε ημέρες είδαμε κατά μέσο όρο 44 κρούσματα την ημέρα. Αυτή η τάση είναι σαφώς ανησυχητική», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ρόναν Γκλιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ