Κόσμος

Μεγάλη ανησυχία στην Ιρλανδία για τον κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ιρλανδίας χαρακτήρισε σήμερα την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από COVID-19 «ανησυχητική», καθώς ο μέσος όρος των κρουσμάτων που καταγράφονται κάθε μέρα διπλασιάστηκε από περίπου 20 τις προηγούμενες εβδομάδες σε περισσότερα από 40 τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Η Ιρλανδία, η οποία εξακολουθεί να έχει χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, κατέγραψε σήμερα Σάββατο 45 νέα κρούσματα μόλυνσης από COVID-19, λιγότερα από το υψηλό δύο μηνών των 85 κρουσμάτων που είχε καταγράψει την Πέμπτη.

«Τις προηγούμενες πέντε ημέρες είδαμε κατά μέσο όρο 44 κρούσματα την ημέρα. Αυτή η τάση είναι σαφώς ανησυχητική», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ρόναν Γκλιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία: 59χρονη κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε επί χρόνια
Ο πρώην σύντροφός της ενώ κατηγορείται για 67 αδικήματα, θα δικαστεί μόνο για 2 από αυτά, αφού ο βιασμός στη Γερμανία παραγράφεται μετά το πέρας πενταετίας
iStock
Επιστήμονες αναπτύσσουν εμβόλιο κατά του Έμπολα - Ίσως να είναι έτοιμο για κλινικές δοκιμές σε λίγους μήνες
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αναπτύσσουν το εμβόλιο κατά του ιού, το οποίο θα μπορούσε να περάσει σε κλινικές δοκιμές, με στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας από το Κονγκό
Ανθρωπιστικές οργανώσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον περιορισμό μιας νέας επιδημίας Έμπολα που αφορά τον στελέχη «Bundibugyo», στη Ρουαμπάρα, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο: «Η οικογένειά μας δεν θα άντεχε χωρίς εκείνη»
«Έχει περάσει τόσα πολλά, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Και ναι, ανυπομονούσε πολύ για αυτό το ταξίδι στην Ιταλία. Γι' αυτό χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν τόσο καλά»
Χαμογελαστοί η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ