Κόσμος

Η μεγάλη επιστροφή του Τζον Τραβόλτα!

Σαράντα χρόνια μετά την ταινία "Grease" ο Τζον Τραβόλτα επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στις Κάννες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το καλτ μιούζικαλ θα προβληθεί στο Σινεμά της παραλίας των Καννών το βράδυ της Τετάρτης, 16.05.2018, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την πρώτη προβολή του. Και οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωταγωνιστή Τζον Τραβόλτα που επιστρέφει στη Γαλλική Ριβιέρα για την προώθηση της νέας ταινίας του “Gotti” η οποία αναφέρεται σε έναν διαβόητο γκάνγκστερ της Νέας Υόρκης.

Ο Τζον Τραβόλτα και η παγκόσμια επιτυχία

Το 1978, ο Τραβόλτα, ήδη γνωστός παγκοσμίως λόγω της ταινίας “Saturday Night Fever” (“Πυρετός το Σαββατόβραδο”) όπου είχε πρωταγωνιστήσει, ταξίδεψε στις Κάννες για να προωθήσει το “Grease”, το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια από τη μουσική της ταινίας να κατακτούν τα charts.

“Eίναι 40 χρόνια από τότε, 20 χρόνια από το ‘Pulp Fiction’ (1994)”, αναπολεί ο 64χρονος Τραβόλτα παρουσιάζοντας τη νέα του ταινία.

“Η μητέρα μου πάντα μού έλεγε όταν ήμουν νεότερος: “Μην πιέζεις τα πράγματα, θα γίνουν πολύ γρήγορα και ορίστε ναι ‘μαι. Έχω ζήσει αρκετά, αλλά η ζωή μου πέρασε πράγματι γρήγορα”.

Η ταινία “Pulp Fiction”, αστυνομική μαύρη κωμωδία, απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών το 1994, δίνοντας νέα πνοή στην καριέρα του Τραβόλτα.

Στη νέα του ταινία, ο αμερικανός ηθοποιός υποδύεται τον γκάνγκστερ Τζον Γκότι, έναν αρχιμαφιόζο νονό που πέθανε το 2002. Η σύζυγος του Τραβόλτα, η Κέλι Πρέστον, συμπρωταγωνιστεί ως η σύζυγος του Γκότι και μητέρα του γιου τους ο οποίος αρνείται να ακολουθήσει τον πατέρα του στη συμμορία.

“Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που είμαι εγώ, από τον τρόπο που σκέπτομαι και από τις αξίες μου”, είπε ο Τραβόλτα.

Ο γκάνγκστερ “είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο — κάτι που είναι ευχάριστο να υποδυθείς”.

Έως ότου γυριστεί η ταινία όμως, απείχε πολύ από το να είναι ευχάριστο: “Οι προκλήσεις συνέχισαν να μας αποσυντονίζουν –διαφορετικοί διευθυντές, διαφορετικές ομάδες ηθοποιών, διαφορετικά σενάρια– ένα ήταν πολύ γουέστερν, άλλο ήταν πολύ οικογενειακό”, δήλωσε. ‘Ομως “στον κόσμο αρέσουν οι προκλήσεις και εγώ ήθελα να μείνω μέχρι που γυρίσαμε την ταινία”.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών θα διαρκέσει έως τις 19 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Λίστα εξόντωσης» του Ισραήλ για τους δράστες της 7ης Οκτωβρίου – Το σχέδιο καταδίωξης της Χαμάς και η μυστική μονάδα «NILI»
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν καταρτίσει εκτενή λίστα υπόπτων που συνδέονται με τις επιθέσεις της Χαμάς, με στόχο τη σύλληψη ή εξουδετέρωσή τους
Μαχητές της Χαμάς στη Γάζα
Αδελφές οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές στη θάλασσα στο Μπράιτον - Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου
Οι σοροί τους ανασύρθηκαν τα ξημερώματα της 13.05.2026 - Η αστυνομία έχει ήδη εξετάσει εκατοντάδες ώρες υλικού από κάμερες ασφαλείας και πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην παραλιακή περιοχή
Το σημείο όπου βρέθηκαν νεκρές οι τρεις αδελφές στο Μπράιτον
Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο Μόντρεαλ - Δεν του επετράπη η είσοδος στις ΗΠΑ γιατί μετέφερε ύποπτο κρούσμα Έμπολα
Ο επιβάτης της πτήσης της Air France την Τετάρτη προερχόταν από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό όπου έχει κηρυχτεί επιδημία του Έμπολα, είναι ασυμπτωματικός
Boeing 787 Dreamliner Air France landing at Chalon Vatry airport for a training flight
Στο «χείλος» συμφωνίας ή νέας σύγκρουσης ΗΠΑ και Ιράν: Το παρασκήνιο του καβγά Τραμπ – Νετανιάχου και το «θα κάνει ό,τι θέλω»
Παρά τις πιέσεις του Νετανιάχου για επιστροφή στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, ο Τραμπ - τουλάχιστον προς το παρόν - δίνει προτεραιότητα στη διπλωματική οδό - Στην Τεχεράνη ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν
Ντόναλντ Τραμπ 5