Κόσμος

Μεγάλη φωτιά σε γηροκομείο στη Νέα Υόρκη – Πολλοί εγκλωβισμένοι (vids)

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε γηροκομείο, ενώ πολλοί άνθρωποι φέρεται να έχουν εγκλωβιστεί εντός του κτιρίου. Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για «αρκετούς τραυματίες», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στον οίκο ευγηρίας Έβεργκριν στο Σπρινγκ Βάλεϊ, ένα χώρο που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 200 άτομα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Insider ότι το κτίριο είχε τυλιχθεί στις φλόγες περίπου δύο ώρες πριν μια έκρηξη κάνει τη στέγη του να καταρρεύσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο, ενώ έχουν προκύψει και αρκετοί τραυματίες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το περιστατικό.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ