Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Meghan Markle έβλεπε στο repeat τον γάμο της Νταϊάνα

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Μπορεί να σχεδιάζει τον δικό της ονειρικό γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά όταν ήταν μικρή η Meghan Markle έβλεπε στο repeat τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Εκατομμύρια κόσμος παρακολουθούσε τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ανάμεσά τους και η Meghan Markle που την Άνοιξη του 2018 θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα παντρευόταν τον δευτερότοκο γιο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η μητέρα της Sonia Ardakani θυμάται τη Meghan Markle να έχει εμμονή με τα βίντεο από τον γάμο του 1981 της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο.

https://www.youtube.com/watch?v=zgmpgvf1O44

Δαχτυλίδι αρραβώνων με άρωμα Νταϊάνα

Tο δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle είναι φτιαγμένο από 3 πέτρες. Ένα διαμάντι από την Botswana και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων μάλιστα σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι για τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Συγκεκριμένα οι δύο εξωτερικές πέτρες είναι διαμάντια από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στο κέντρο βρίσκεται ένα διαμάντι από την Botswana, μια χώρα ιδιαίτερης σημασίας για τον πρίγκιπα Χάρι. Την έχει επισκεφθεί πολλές φορές από τότε που ήταν παιδί αλλά και με τη Meghan Markle όπου έκαναν σαφάρι τον Σεπτέμβριο.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παντρευτεί την ηθοποιό. Ήξερε ότι ήταν η «μία» από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν όπως τόνισε ενώ πόζαραν στον αγαπημένο κήπο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις