Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Meghan Markle: Ο πρίγκιπας Χάρι «εξολόθρευσε» τον James Bond

Meghan Markle: Ο πρίγκιπας Χάρι «εξολόθρευσε» τον James Bond

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι μαθαίνουμε πως η Meghan Markle ήταν υποψήφια για κορίτσι του James Bond στο πλευρό του Daniel Craig.

Η 36χρονη Meghan Markle είχε τραβήξει τα βλέμματα των παραγωγών του θρυλικού πράκτορα James Bond μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Suits.

Ήταν όμως τότε που άρχισαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και έτσι αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο να πάρει τον ρόλο ως κορίτσι του James Bond.

Οι παραγωγοί του James Bond ήθελαν μια λαμπερή ηθοποιό για τις επερχόμενες ταινίες του 007 και πίστευαν ότι η Meghan Markle θα ταίριαζε γάντι στον ρόλο.

Αρραβώνας και τέλος καριέρας για Meghan Markle

“Η Meghan Markle ταιριάζει στον ρόλο ενός κοριτσιού του James Bond. Είναι λαμπερή, σέξι και καλή ηθοποιός” δήλωσε πηγή κοντά στους παραγωγούς της ταινίας.

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Ο ρόλος πλέον, όπως αποκάλυψε, έχει προταθεί σε ανερχόμενα αστέρια. “Το brief ήταν να βρούμε ένα λαμπερό αστέρι και συγκεκριμένα από την Αμερική ή τον Καναδά. Οι παραγωγοί την είχαν εντοπίσει μεταξύ άλλων έχοντας στο μυαλό την ταινία Bond 25. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι υπέθεσαν ότι δεν είναι διαθέσιμη. Ο αρραβώνας της ήρθε να σημάνει και το τέλος της καριέρας της και αυτό ήταν το τελευταίο χτύπημα”.

Εκτός από τη Meghan Markle υποψήφια για τον ρόλο της νέας αγαπημένης του James Bond στην ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2019 ήταν και η 32χρονη Ilfenesh Hadera από το Baywatch.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις