Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Meghan Markle: Βρε ποια σου θυμίζει πρίγκιπα Χάρι;

πρίγκιπας Χάρι Πίπα Μίντλετον Meghan Markle

Έχουν περάσει λίγες μέρες από την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle.

Έκτοτε η Meghan Markle βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ποια όμως θυμίζει στον πρίγκιπα Χάρι και όχι μόνο η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός που θα γίνει γυναίκα του;

Meghan Markle και Πίπα Μίντλετον

Η Meghan Markle θυμίζει σε πολλά την Πίπα Μίντλετον, αδερφή της Κέιτ Μίντλετον που παντρεύτηκε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Λίγο καιρό πριν ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle, βλέπουμε τις ομοιότητές της με την Πίπα Μίντλετον.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Υπέρλαμπρη στο γαλλικό Elle η Meghan Markle

Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού Elle και έκλεψε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

Επιτομή της κομψότητας, η Meghan Markle φωτογραφήθηκε με ένα πουκάμισο και μια μίντι φούστα. Ωστόσο το περιοδικό φαίνεται να έχει “πειράξει” λίγο τις φακίδες της καθώς δεν είναι τόσο εμφανείς.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν εξαιτίας της “εθνολογικά διφορούμενης” εμφάνισής της. “Ήμουν Λατίνα; Εξωτική καυκάσια; Προσθέστε τις φακίδες στο μείγμα και δημιουργείται το αίνιγμα”.

Ο πατέρας της όταν ήταν μικρή της είχε πει ότι ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια. Δίνει έτσι αυτή τη συμβολή σε όσους αγωνίζονται να αγκαλιάσουν την ταυτότητά τους.

Η φωτογράφηση για το γαλλικό Elle έγινε πριν από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις