Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Α λα μπρατσέτα με την Κέιτ Μίντλετον ενώ οι φήμες… οργιάζουν! [pics]

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: Reuters

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έκαναν μαζί Χριστούγεννα και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον πέρασαν τα Χριστούγεννα μέσα στο… χαμόγελο, μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τους συζύγους τους.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας βρέθηκε στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής για την Χριστουγεννιάτικη λειτουργία και φυσικά όλα τα φλας “άστραφταν” για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ και την Δούκισσα του Σάσεξ.

Οι φήμες, τις τελευταίες εβδομάδες, θέλουν τις δύο… νύφες “στα μαχαίρια” κι εκείνες είπαν να δώσουν μια απάντηση προς το αντίθετο.

Η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον και η κατά έναν χρόνο μεγαλύτερή της, Μέγκαν Μαρκλ, χαιρετούσαν διαρκώς το πλήθος όσο κατευθύνονταν προς την εκκλησία, που απείχε μερικά μέτρα από το Sandringham, στις εκτάσεις της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, συνόδευαν τις συζύγους τους και έμοιαζαν επίσης… αγαπημένοι και χαλαροί, αφού η… μπάλα έχει πάρει κι εκείνους το τελευταίο διάστημα.

Κι αυτό διότι τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν… χαλάσει τον κόσμο πως η κόντρα μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει ρήξη και στους δύο γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Από… κοντά στους τέσσερις, πάντως, ήταν καθόλη την διάρκεια της ημέρας και η βασίλισσα Ελισάβετ και αυτό ίσως να έπαιξε τον ρόλο του που οι Fab Four” όπως χαρακτηρίζουν τα δύο ζευγάρια οι αγγλικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, έκατσαν… ήσυχα.

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίτντλετον… εν δράσει

Μέγκαν Μαρκλ Μέγκαν Μαρκλ

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις