Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Η αδερφή της πίσω από το σκάνδαλο με τους παπαράτσι

Μέγκαν Μαρκλ και Samantha Markle

Λίγες ώρες μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η ετεροθαλής αδερφή της Samantha Markle ανέλαβε την ευθύνη για το στημένο θέμα με τους παπαράτσι.

Η Samantha Markle δήλωσε ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έστησε το θέμα με τους παπαράτσι με δική της προτροπή. Επιμένει μάλιστα ότι ήταν προς όφελος της βασιλικής οικογένειας και όχι για να εξασφαλίσουν χρήματα πριν τον γάμο.

Υποστήριξε ότι ήταν δική της ιδέα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ να φωτογραφηθεί στο Μεξικό όπου ζει πριν τον μεγάλο γάμο. Ήθελε όμως να παρουσιάσει τον πατέρα τους με θετικό τρόπο πριν παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι την αδερφή της.

Η Mail on Sunday αποκάλυψε ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τη συνεργασία του μπορεί και να τους απέφεραν 100.000 λίρες. Η Samantha Markle ωστόσο επιμένει ότι δεν έγινε για τα χρήματα.

Πότε μίλησαν τελευταία φορά με τη Μέγκαν Μαρκλ

“Είμαι η απόλυτη ένοχη. Του είπα να δείξει στον κόσμο ότι ετοιμάζεται για τον γάμο και πως θα ωφελήσει τον ίδιο και τη βασιλική οικογένεια”. Όταν ρωτήθηκε για το αν πλήρωθηκε, υποστήριξε ότι δεν έγινε για τα χρήματα. “Δεν έχω ιδέα αν πληρώθηκε, αλλά αν το έκανε θα ήταν πενταροδεκάρες”.

Αποκάλυψε ότι μίλησε τελευταία φορά με την ετεροθαλή αδερφή της το 2015 και πως δεν καταλαβαίνει γιατί η ίδια και άλλοι συγγενείς τους δεν προσκλήθηκαν στον γάμο. “Δεν το παίρνω προσωπικά. Της ευχόμαστε τα καλύτερα”. Ανέφερε μάλιστα ότι η αναπηρία της θα τη δυσκόλευε να πετάξει στο Λονδίνο και έτσι θα δει τον γάμο στην τηλεόραση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις