Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Άγριο κράξιμο από την Daily Mail

Μέγκαν Μαρκλ: Άγριο κράξιμο από την Daily Mail

Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και παλιός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ την αποκαλεί δολοπλόκα, εγωίστρια και ηθοποιό Δ κατηγορίας.
Γράφει ότι κάνει τον Χάρι ό,τι θέλει και τον έχει απομακρύνει από όλη του την οικογένεια αλλά και τους φίλους του.
«Από όταν γνώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι με πέταξε σαν μασημένη τσίχλα που είχε κολλήσει στις Louboutin γόβες της».
«Είναι μια χειριστική και κατεργάρα γυναίκα που κατέστρεψε ό,τι αγαπούσε και σεβόταν ο Χάρι».

Το σπαθί του έβγαλε από το θηκάρι ο πιο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, ο Πιρς Μόργκαν και δεν μάσησε τα λόγια του για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι. Και τα όσα γράφει στο μακροσκελές άρθρο του πραγματικά δεν έχουν ξαναγραφτεί για άλλα μέλη βασιλικής οικογένειας. Ο Μόργκαν δεν μασάει τα λόγια του από τις πρώτες αράδες και στο στόχαστρό του είναι κυρίως η παλιά του φίλη, Μέγκαν Μαρκλ.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Το άρθρο ξεκινάει ως εξής; «Ποιοι στο διάολο νομίζουν ότι είναι; Σοβαρά τώρα; Έχω δει μερικές ντροπιαστικές βασιλικές φιγούρες στην εποχή μου αλλά κανείς τους δεν είχε δείξει τόση αλαζονεία, απληστία και έλλειψη σεβασμού όσο ο «Δούκας» και η «Δούκισσα του Σάσεξ». Και συνεχίζει: «Έβαλα εισαγωγικά στους τίτλους τους γιατί ειλικρινά ελπίζω ότι δεν θα τους κρατήσουν. Ειλικρινά, αν ήμουν η Βασίλισσα θα τους αφαιρούσα χωρίς πολλά – πολλά τους τίτλους και θα τους έκανα απλούς πολίτες. Αυτοί οι κλόουν ανακοίνωσαν χθες ότι σταματούν να ζουν ως ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Με σειρά από πομπώδεις δηλώσεις τους σε νέο τους site με χολιγουντιανή λάμψη έθεσαν τους όρους τος στην Βασίλισσα και σε όλους εμάς για το πως ακριβώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα. Συνοψίζοντας, θέλουν να σταματήσουν να είναι ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μην έχουν όλα τα κουραστικά καθήκοντα που αυτό συνεπάγεται. Αντίθετα, τώρα θέλουν να είναι μια προοδευτική δύναμη μέσα στον θεσμό. Με άλλα λόγια θέλουν να γίνουν διασημότητες κρατώντας όλα τα καλά της βασιλικής ζωής χωρίς τα δύσκολα κομμάτια και το δικαίωμα να εξαργυρώνουν το στάτους τους όπως αυτοί θέλουν. Θέλουν δηλαδή την χλιδή, το γκλάμουρ, το μεγαλείο και τον απίστευτο πλούτο χωρίς να χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Πόσο γελοίο είναι όλο αυτό».

Click4More «Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι»

Και συνεχίζει: «Στην μακρά λίστα με τους όρους που έχουν θέσει ο Χάρι και η Μέγκαν λένε τώρα ότι θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στην Βόρεια Αμερική όπου μέχρι πρόσφατα τεμπέλιαζαν επί έξι εβδομάδες στις “απαραίτητες διακοπές τους” από τι άραγε, στην έπαυλη πολυεκατομμυριούχου στον Καναδά. Α! Και θα επιχειρήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Όταν όμως διαβάσεις τις λεπτομέρειες αυτής της ανεξαρτησίας τότε καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει. Στην πραγματικότητα θέλουν να ζήσουν με τα λεφτά του μπαμπά του Χάρι του Καρόλου και της Καμίλας τα οποία κατέχει ως διάδοχος της Βασίλισσας. Μας ενημέρωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να μένουν τζάμπα και όποτε το γουστάρουν στην Βρετανία και στο σπίτι που τους έχει παραχωρηθεί στο Φρόγκμορ από την Βασίλισσα και που ανακαινίστηκε σύμφωνα με το γούστο τους και κόστισε τους φορολογούμενους εκατομμύρια λίρες. Α! Και περιμένουν να έχουν προσωπική ασφάλεια όπου και να βρίσκονται και να τους πληρώνουμε κιόλας. Και θέλουν να ταξιδεύουν και σαν βασιλιάδες. Τους ειρωνεύεται επίσης αποκαλώντας τους οικολόγους – πολεμιστές οι οποίοι όμως αφήνουν το υποκριτικό τους αποτύπωμα από άνθρακα κάθε φορά που ταξιδεύουν με το ιδιωτικό τους τζετ».

Ούτε ο Πούτιν δεν θα το έκανε

Ο Πιρς Μόργκαν με αφορμή την απόφαση του ζευγαριού να βγει από το παραδοσιακό σύστημα κάλυψης των βασιλικών υποχρεώσεων από τον Τύπο, το Rota που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια, καλώντας στις εμφανίσεις τους τους δημοσιογράφους που εκείνοι θέλουν γράφει: «ότι ούτε ο Πούτιν δεν θα το έκανε αυτό για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Αν θέλουν να γίνουν οι νέοι Καρντάσιανς, θα αντιμετωπισθούν όπως οι Καρντάσιανς. Ήταν αρκετά σοκαριστικό ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ενημέρωσαν τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους αλλά ήταν εντελώς αποκρουστικό που δεν ενημέρωσαν την Βασίλισσα. Για όνομα του Θεού! Η γυναίκα αυτή δεν είναι μόνο η γιαγιά του Χάρι αλλά η Μονάρχης. Είναι εξήντα χρόνια Βασίλισσα και κατά κοινή ομολογία έχει έχει υπηρετήσει τον λαό της με μεγαλειώδη χάρη, ικανότητες, σεβασμό και δέσμευση. Η Ελισάβετ η Β θα μείνει στην ιστορία ως μια από τους μεγαλύτερους αν όχι η μεγαλύτερη μονάρχης! Και τώρα στα 93 της και με τον 98χρονο σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο να είναι άρρωστος έπρεπε να υπομείνει την ταπεινωτική και αγενή στάση και να της συμπεριφερθεί σαν σκουπίδι ο ίδιος της ο κακομαθημένος εγγονός και η δολοπλόκα, εγωίστρια και ηθοποιός Δ κατηγορίας, σύζυγός του».

Ανεπανόρθωτη ζημιά στην Μοναρχία

Ο Πις Μόργκαν στο κολαφικό αυτό άρθρο κάνει αναφορά και στην υπόθεση Wallis Simpson και καταλήγει λέγοντας ότι η Ελισάβετ από την στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο αντιμετώπισε πολλές βασιλικές κρίσεις μεταξύ των οποίων και τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνας το 1997. «Όμως, αυτή η τωρινή κρίση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην Μοναρχία και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία», γράφει.

Click4More Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι: Οργισμένη Βασίλισσα! Από την τηλεόραση τα… έμαθε η Ελισάβετ

«Μην γελιέστε! Ο Χάρι και η Μέγκαν αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι θα γίνει σεισμός που θα ταρακουνήσει τα θεμέλια της Βασιλικής Οικογένειας ειδικά μετά το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Πρίγκιπας Άντριου. Και όπως έκανε με τον δευτερότοκο γιο της, η Βασίλισσα πρέπει να κινηθεί άμεσα και αποφασιστικά για να σβήσει την φωτιά.

Για όλα φταίει η Μέγκαν

Προσπαθώντας να εξηγήσει πως φτάσαμε ως εδώ δυο χρόνια μετά τον λαμπρό γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, ο Πιρς Μόργκαν απαντά με δυο λέξεις: Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν έχω κρύψει την αντιπάθεια που έχω και την δυσπιστία απέναντι στην Μέγκαν. Κάποτε νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι.Έτσι έλεγε η ίδια δημόσια με tweets που τώρα έχει σβήσει. Η ίδια καθόταν μαζί μου στην παμπ της γειτονιάς μου για να της δώσω συμβουλές για το πως θα διαχειρίζεται τα ΜΜΕ. Αλλά από όταν γνώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι με πέταξε σαν μασημένη τσίχλα που είχε κολλήσει στις Louboutin γόβες της».

Και συνεχίζει: «Για λίγο, συνέχισα να την στηρίζω δημόσια αρνούμενος να πιστέψω ότι κάποια που έμοιαζε τόσο καλή και τόσο κανονική ήταν τελικά τόσο υπολογίστρια και αδίστακτη. Δεν ξαναμιλήσαμε και όταν είδα να κάνει το ίδιο στον ίδιο της τον πατέρα τον Thomas, συνειδητοποίησα τι κάνει η Μέγκαν στους ανθρώπους που δεν της είναι χρήσιμοι ή πιστεύει ότι θα της δημιουργήσουν προβλήματα στους στόχους που έχει βάλει».

«Για να το πω ωμά, είναι μια χειριστική και κατεργάρα γυναίκα που κατάφερε να κατακτήσει τον Χάρι και χρησιμοποίησε την τυφλή του αγάπη ως μέσον για να καταστρέψει ό,τι εκείνος αγαπούσε και σεβόταν».

«Ξεφορτωθείτε αυτές τις κλαψιάρες, εγωπαθείς και σε παράκρουση βδέλλες Μεγαλειοτάτη πριν να είναι αργά»

Ο Πιρς Μόργκαν λέει ότι «κατάφερε να χωρίσει τα δυο αδέρφια να καταστρέψει την εικόνα του Χάρι και τον μετέτρεψε από έναν δημοφιλή και ξένοιαστο τύπο σε έναν μίζερο και γελοίο άνθρωπο. Και τώρα τον απομάκρυνε από την αγαπημένη του γιαγιά την Βασίλισσα. Τίποτα από αυτά δεν με εκπλήσσει. Η Μέγκαν τα κάνει όλα αυτά όλη της την ζωή. Έχει αποκηρύξει το 99% της οικογένειάς της. Έχει γυρίσει την πλάτη της σε παλιούς της φίλους. Ξεφορτώθηκε τον πρώην άνδρα της όταν έγινε διάσημη. Και το κορίτσι που κρατούσε την βαλίτσα στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal προσπαθεί να σβήσει το παρελθόν της».

Τα καραγκιοζιλίκια του γάμου

Ο Πιρς Μόργκαν ξεσπαθώνει τόσο εναντίον της Μέγκαν που την κατηγορεί ότι στην πρώτη σειρά των καλεσμένων προτίμησε να βάλει τους διάσημους φίλους της όπως την Oprah Winfrey και τον  George Clooney, εκεί που άλλοι βάζουν την οικογένειά τους. Μόνο στην μητέρα της Doria επετράπη να καθίσει με τις διασημότητες με τους υπόλοιπους Μαρκλ να βλέπουν την τελετή από το σπίτι.

«Θυμάμαι ότι είχα βγει με έναν κολλητό φίλο του Χάρι λίγο μετά τον γάμο και μου είπε ότι τόσο εκείνος όσο και άλλοι καλοί φίλοι του Χάρι δεν είχαν προσκληθεί στο πάρτι μετά τον γάμο αλλά διαπίστωσαν ότι ήταν καλεσμένοι όλοι οι διάσημοι. Τότε κατάλαβε ότι η Μέγκαν τα αποφάσιζε όλα», γράφει. «Όπως είχε ειπωθεί από το προσωπικό του Παλατιού σε μια διαφωνία μια ημέρα πριν τον γάμο ο Χάρι σε ένα ξέσπασμά του είπε: «Θα κάνετε ό,τι λέει η Μέγκαν».

«Τώρα, αυτό που θέλει η Μέγκαν είναι να ζήσει σαν αστέρας του Χόλιγουντ με βασιλικές τιμές που θα απολαμβάνει ότι συνεπάγεται αυτό, όπως πολυτέλεια, επίσημες πρεμιέρες, φιλανθρωπικά γκαλά και πάρτι στο Χόλιγουντ. Τα εγκαίνια μιας μικρής αίθουσας σε κάποια βρετανική πόλη δεν είναι για τα γούστα της είναι για τους ταπεινά μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι για μια πριγκίπισσα  σούπερ σταρ σαν και του λόγου της.

«Για να το πω ωμά, είναι μια χειριστική και κατεργάρα γυναίκα που κατάφερε να κατακτήσει τον Χάρι και χρησιμοποίησε την τυφλή του αγάπη ως μέσον για να καταστρέψει ό,τι εκείνος αγαπούσε και σεβόταν»

Αυτό που έχει ξεχάσει η Μέγκαν ή δεν καταλαβαίνει είναι ότι τόσο εκείνη, όσο και ο Χάρι δεν είναι σημαντικά μέλη της Βασιλικής Οικογένειας αλλά απλά μέλη της που δεν έχουν καμία ελπίδα να ανέβουν στον θρόνο. Το μεγαλύτερο βασιλικό αστέρι είναι η Βασίλισσα και αμέσως μετά ο γιος της και διάδοχος Κάρολος και ο εγγονός της Πρίγκιπας Γουίλιαμ. Αυτοί αποτελούν το μέλλον της μοναρχίας και όχι ο Χάρι και η Μέγκαν», γράφει ο δημοσιογράφος.

Στο μακροσκελές αυτό άρθρο με τους πολλούς χαρακτηρισμούς ο Πιρς Μόργκαν καταλήγει λέγοντας ότι ανησυχεί ότι κινδυνεύει το μέλλον της Μοναρχίας αν αυτοί οι δυο αποστάτες αρχίσουν να συμπεριφέρονται ως επαναστάτες βασιλικοί που θα γυρίζουν τον κόσμο και θα κάνουν ότι θέλουν και χρησιμοποιούν την αναγνωρισμότητά τους για να γεμίζουν τις τσέπες τους σαν ένα ζευγάρι άπληστων τζογαδόρων.

«Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Κανείς δεν λέει στην Βασίλισσα τι να κάνει. Είναι το πιο ισχυρό και σεβαστό πρόσωπο στην Βρετανία. Και τώρα, αντιμετωπίζει μια ευθεία απειλή σε όλα όσα κόπιασε να διατηρήσει. Η εγωιστική συμπεριφορά του Χάρι και της Μέγκαν δεν της αφήνουν περιθώριο από το να τους διώξει από την Βασιλική Οικογένεια. Ξεφορτωθείτε αυτές τις κλαψιάρες, εγωπαθείς και σε παράκρουση βδέλλες Μεγαλειοτάτη πριν να είναι αργά».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις