Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Αν γεννήσει απόψε… κάποιοι χάνουν 580.000 λίρες!

Μπορεί ολόκληρη η Αγγλία να περιμένει το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο κάποιοι... προτιμούν να αργήσει η γέννα!

Κι αυτό γιατί έχει παιχτεί αριθμός – ρεκόρ στοιχημάτων για την βασιλική γέννα, με τα περισσότερα από αυτά να ποντάρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ θα γεννήσει στις 2 Μαΐου.

Υπολογίζεται λοιπόν πως αν η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι γεννήσει σήμερα, τότε θα πρέπει να πληρωθούν συνολικά 580.000 λίρες στους κερδισμένους των στοιχημάτων.

Ένα ποσό που δεν έχει ξανακαταβληθεί μονομιάς για επιτυχία στοιχήματος στο παρελθόν. στο να μην γεννήσει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα αναφορές κάνουν λόγο και για απαγόρευση στοιχημάτων από ένα σημείο και μετά, καθώς η κατάσταση ξέφευγε.

Μπορούμε λοιπόν με ασφάλεια να πούμε πως η γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας θα φέρει σε πολλούς απερίγρατη χαρά, αλλά σε κάποιους… δάκρυα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ - Η αριστερή ιδεολογία και τα μηνύματα μετά τον μοιραίο πυροβολισμό
Την Τρίτη ενώπιων δικαστηρίου ο 22χρονος που αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές - Η συγκατοίκηση με τρανς άτομο και ο όρκος του Ντόναλντ Τραμπ κατά των δραστών παρόμοιων περιστατικών
Τάιλερ Ρόμπινσον
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1