Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ για πρίγκιπα Χάρι: «Βλέπετε γιατί τον παντρεύτηκα; Είναι τόσο έξυπνος»

Μέγκαν Μαρκλ για πρίγκιπα Χάρι: «Βλέπετε γιατί τον παντρεύτηκα; Είναι τόσο έξυπνος»
Φωτογραφία: Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει παντρευτεί έναν πραγματικό πρίγκιπα, τον πρίγκιπα Χάρι φυσικά, και το καυχήθηκε δεόντος κατά την περιοδεία – αστραπή του ζευγαριού στη Νιγηρία, λέγοντας πως «ο σύζυγός της αποτελεί έμπνευση  επειδή λέει την αλήθεια».

Ο πρίγκιπας Χάρι κατά την 72ωρών περιοδεία του μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, μίλησε σήμερα (10.05.2024) σε μαθητές για την ψυχική υγεία, λέγοντας: “Αν δείτε τον φίλο σας στην τάξη σας να μην χαμογελάει, τι θα κάνετε; Θα πάτε να τον ελέγξετε; Θα τον ρωτήσετε αν είναι καλά; Επειδή είναι εντάξει να μην είσαι καλά”.

Δίνοντας το μικρόφωνο στη Δούκισσα που έλαμπε από ευτυχία, γράφει η dailymail, πρόσθεσε στη συνέχεια: “Βλέπετε γιατί τον παντρεύτηκα; Είναι τόσο έξυπνος. Αποτελεί έμπνευση επειδή λέει την αλήθεια”.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ακαδημία Wuse Lightway, η οποία υποστηρίζεται από το Ίδρυμά τους Archewell, με τη Meghan να ενθαρρύνει τους μαθητές να “είναι απλώς ειλικρινείς μεταξύ τους”.

Επισκέφθηκαν το σχολείο περίπου πέντε ώρες μετά την άφιξή τους στην Αμπούτζα, την πρωτεύουσα της Νιγηρίας – προτού κατευθυνθούν στο αρχηγείο άμυνας της χώρας.

Η Meghan – η οποία φορούσε ένα μακρύ φόρεμα Heidi Merrick “Windsor” αξίας περίπου 450 λιρών – είπε στους μαθητές: “Καθώς κοιτάζω γύρω σε αυτό το δωμάτιο, βλέπω τον εαυτό μου… Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή να έχουμε την πρώτη μας επίσκεψη στη Νιγηρία, να είμαστε εδώ μαζί με όλους εσάς.

“Πιστεύουμε σε όλους σας, πιστεύουμε στο μέλλον σας, πιστεύουμε στην ικανότητά σας να συνεχίσετε να λέτε τις ιστορίες σας και να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε σιωπηλά. Απλά βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας”.

Στη δική του ομιλία για την ψυχική υγεία, ο πρίγκιπας, ξύπνησε μνήμες από τα όσα πέρασε μετά το θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν αναφέρθηκε στους ανθρώπους που “έχασαν ένα αγαπημένο πρόσωπο στην οικογένειά τους και δεν ξέρουν σε ποιον να απευθυνθούν ή σε ποιον να μιλήσουν”.

Ο Δούκας του Σάσεξ – ο οποίος ήταν 12 ετών και ο αδελφός του Γουίλιαμ 15 όταν η Νταϊάνα σκοτώθηκε το 1997 στο Παρίσι – πρόσθεσε ότι “δεν είναι ντροπή να μπορείς να αναγνωρίσεις ότι σήμερα είναι μια κακή μέρα”.

Είπε επίσης στα παιδιά: “Μπορείτε να το έχετε, μπορεί να το έχει αυτή (η Μέγκαν), μπορώ να το έχω εγώ. Μπορούν να το έχουν. Ο καθένας από εμάς είναι πιθανό να το έχει οποιαδήποτε μέρα”, κατέληξε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις