Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση – έκπληξη στην ευγενική χειρονομία του βασιλιά Καρόλου στον γάμο της

Μέγκαν Μαρκλ: Η απάντηση – έκπληξη στην ευγενική χειρονομία του βασιλιά Καρόλου στον γάμο της

Η Μέγκαν Μαρκλ εξέπληξε τον Βασιλιά Κάρολο με μια ασυνήθιστη απάντηση τεσσάρων λέξεων στην ευγενική του χειρονομία την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με ένα βιβλίο…

Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2014 σε έναν παραμυθένιο γάμο του Γουίνδσορ. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μαζεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να δουν το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους, ενώ η Μέγκαν εντυπωσίαζε με το εντυπωσιακό νυφικό της Givenchy.

Όμως, παρά την όμορφη μέρα, υπήρχε ένταση μέχρι τον γάμο λόγω του μπαμπά της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ. Καθώς απέμενε λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα, εκείνος ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί.

Στη συνέχεια, ο μελλοντικός πεθερός της Μέγκαν, βασιλιάς Κάρολος, προσφέρθηκε να συνοδεύσει εκείνος την μέλλουσα νύφη στην εκκλησία.

Αλλά σύμφωνα με ένα βιβλίο, η απάντησή της σε αυτή τη χειρονομία ήταν κάπως… απροσδόκητη για τον τότε, Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Στο Queen of Our Times, ο συγγραφέας Robert Hardman λέει: «Η απάντηση, σύμφωνα με έναν φίλο, δεν ήταν ακριβώς αυτή που περίμενε: “Μπορούμε να βρεθούμε στα μισά του δρόμου;”

«Αυτή ήταν μια ένδειξη ότι δεν ήταν νύφη που… κοκκινίζει, αλλά μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητη, αποφασισμένη να κάνει μια μεγάλη είσοδο μόνη της».

Από εκείνη την ημέρα, πολλά έχουν συμβεί για τον Χάρι και τη Μέγκαν από το να καλωσορίσουν τα δύο παιδιά τους τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ μέχρι να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς ρόλους τους και να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Καλιφόρνια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις