Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για το νέο βασιλικό μωρό [video, pics]

Φρενίτιδα επικρατεί στη Βρετανία με τη γέννηση από τη Μέγκαν Μαρκλ του νέου βασιλικού μωρού το μεσημέρι της Δευτέρας (06.05.2019).

Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων Βρετανών.

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να έκανε δηλώσεις και να μην έκρυψε την συγκίνησή του για το γεγονός ότι έγινε πατέρας, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση έγινε λίγο αργότερα.

Με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί απ’ έξω το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την έλευση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Το ίδιο «πρωτόκολλο» είχε ακολουθεί και κατά τις τρεις γέννες της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανακοίνωση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας περιλαμβάνει το φύλο του μωρού, το βάρος του και η ώρα γέννησης.

«Η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση ότι η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια τον γιο της στις 5:26 το πρωί, τοπική ώρα Βρετανίας, σήμερα. Η Δούκισσα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα μείνει έξω από το Παλάτι ως στις 8 το βράδυ της Τρίτης (07.05.2019).

vasiliko moro

vasiliko moro

vasiliko moro

vasiliko moro

vasiliko moro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια με τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Φωτογραφίες από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι