Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μέγκαν Μαρκλ “σπάει” ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο! Η κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Μπορεί να αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας, μέχρι να τον παντρευτεί.

Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ, “σπάζοντας” ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τον Richard Fitzwilliams, ο οποίος θεωρείται ειδικός στα θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, η γνωστή ηθοποιός θα παρευρεθεί στους τριήμερους εορτασμούς στο Σάντρινγχαμ, διότι η οικογένειά της ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή αναμένεται να προκαλέσει την έντονη ενόχληση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ περίμενε μέχρι τον γάμο τους, ώστε να της επιτρέψουν να καθίσει στο βασιλικό τραπέζι.

“Ξαναγράφουν” το πρωτόκολλο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ “έσπασε” το βασιλικό πρωτόκολλο. Κατά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, η γνωστή ηθοποιός είχε τα πόδια της… γυμνά, ενώ έπρεπε να φορά καλσόν.

Στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση, φέρεται να “έσπασε” και μια βασιλική εθιμοτυπία, καθώς αντί να επιλέξει να κρατά ένα clutch, όπως συνηθίζεται, επέλεξε μια τσάντα.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, η βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα του Κέμπριτζ συχνά επιλέγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους να κρατούν clutches ή τσάντες με μικρή λαβή – την οποία συχνά κρατούν με τα δυο τους χέρια – για να αποφύγουν χειραψίες με άτομα, με τα οποία μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση.

Στην ίδια εμφάνιση, το ζευγάρι είχε πολλές τρυφερές στιγμές, παρά το γεγονός πως οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης αποφεύγονταν σε επίσημες εκδηλώσεις μέχρι πρότινος από την βασιλική οικογένεια, λόγω της θέσης τους ως εκπροσώπων της βρετανικής μοναρχίας.

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος κανόνας που να απαγορεύει στους βασιλείς να δείξουν την αγάπη τους στο κοινό, η «άγραφη οδηγία» εξηγεί γιατί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ σπάνια δείχνουν την αγάπη τους δημοσίως και έχουν φωτογραφηθεί κρατώντας τα χέρια τους λιγότερο από δώδεκα φορές τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πηγή: Mirror / Φωτογραφίες Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις