Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Το φιλί στο ραντεβού με τον πορνοστάρ του Scary Movie – Γιατί δεν επιτρέπεται να τρώει σκόρδο

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ απαγορεύεται να τρώει σκόρδο σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Επίσης δεν επιτρέπεται στη Μέγκαν Μαρκλ να ταξιδεύει πλέον συχνά στο εξωτερικό ή να τρώει θαλασσινά στο εξωτερικό για να αποφευχθεί ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστό ότι μισεί το σκόρδο και δεν βάζουν καθόλου στο φαγητό της. Αλλά γιατί απαγορεύεται στη Μέγκαν Μαρκλ να τρώει σκόρδο σε κρατικά δείπνα και εκδηλώσεις; Ο λόγος είναι η κακοσμία.

Μέγκαν Μαρκλ: Τον παράτησε μετά το πρώτο ραντεβού

Κάτι που φαίνεται πως στάθηκε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πορνοστάρ Simon Rex, ο λόγος για να τον παρατήσει μετά το πρώτο τους ραντεβού η Μέγκαν Μαρκλ.

Πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ο πορνοστάρ Simon Rex που πρωταγωνιστούσε και στο Scary Movie είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ τον παράτησε γιατί μύριζε σκόρδο όταν φιλήθηκαν στο τέλος του ραντεβού τους.

View this post on Instagram

@harapanproject

A post shared by Shaman Rex aka Dirt Namaste (@simonrex415) on

Ωστόσο υποπτεύεται ότι ίσως και να έληξε άδοξα το ειδύλλιό τους επειδή έμαθε για τη συμμετοχή του σε ερωτικές ταινίες. “Είναι πιθανό να το ανακάλυψε αργότερα. Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα που δεν γνωρίζω την απάντηση. Όπως το γιατί δεν βγήκαμε ποτέ δεύτερο ραντεβού. Αλλά κατηγορώ τα noodles με σκόρδο. Μέχρι και σήμερα έχει μείνει αστείο. Μην παραγγείλεις noodles με σκόρδο που κατέστρεψαν τις πιθανότητές μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις