Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Χαμογελαστή και κοντά στον λαό! Η επίσκεψη με νόημα και οι πρώτες φωτογραφίες

Μέγκαν Μαρκλ: Χαμογελαστή και κοντά στον λαό! Η επίσκεψη με νόημα και οι πρώτες φωτογραφίες

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ από τον μακρινό Καναδά.

Χαμογελαστή και πολύ απλά ντυμένη η Μέγκαν έκανε τις βόλτες της και ακολουθώντας προφανώς τις συμβουλές του επιτελείου της χτίζει το δικό της προφίλ με το οποίο θα πορευθεί από εδώ και πέρα. Η Μαρκλ δεν πήγε βόλτα στα μαγαζιά αλλά έφυγε από την έπαυλη των 14 εκατομμυρίων για να επισκεφθεί μια από τις πιο φτωχικές γειτονιές του Καναδά.

Ήρεμη και χαμογελαστή, η Μέγκαν έφυγε με ένα μικρό υδροπλάνο από το νησί στο οποίο είναι η έπαυλη και έφτασε στο Victoria Harbour Airport σε 20 λεπτά.

Η επίσκεψη ήταν στοχευμένη σε ένα καταφύγιο γυναικών στο Βανκούβερ. Και ακολούθησε η ανάρτηση.

Όπως είπε το προσωπικό του καταφυγίου κανείς δεν ήξερε για την επίσκεψη και έμειναν όλοι άφωνοι βλέποντας την Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση η Μέγκαν Μαρκλ από όταν επέστρεψε στον Καναδά.

Η Μέγκαν βρήκε «καταφύγιο» στην έπαυλη Mille Fleurs από την περασμένη Παρασκευή όταν ανακοίνωσε με τον Πρίγκιπα Χάρι ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Κανείς επίσης δεν γνωρίζει πολλά για την έπαυλη στην οποία μένει το ζευγάρι στον Καναδά. Σύμφωνα με την DailyMail.com ιδιοκτήτης της είναι ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος. Η έπαυλη φυλάσσεται και απαγορεύεται ακόμα και να αναπνεύσεις γύρω από αυτήν, ενώ όσον αφορά στο εσωτερικό της μένεις με το στόμα ανοικτό.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις