Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Μεξικό: 225 νεκροί και περισσότερα από 12.500 νέα κρούσματα κορονοϊού

Το Μεξικό ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 225 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν ακόμη 12.631 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Οι αριθμοί των ημερήσιων νέων λοιμώξεων αυξήθηκαν ραγδαία κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, φτάνοντας σε επίπεδα που δεν έχουν καταγραφεί από τον Φεβρουάριο.

Κατά τα δεδομένα του υπουργείου, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 236.240 νεκρούς επί συνόλου 2.654.699 μολύνσεων.

Η μεξικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει όμως πως ο επίσημος απολογισμός, ο 4ος βαρύτερος παγκοσμίως, είναι πολύ υποτιμημένος. Στοιχεία για την πλεονάζουσα θνησιμότητα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Υγείας πρόσφατα έδειξαν, για δεύτερη φορά φέτος, πως οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 στην πραγματικότητα είναι σχεδόν 60% περισσότεροι από τους επιβεβαιωμένους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με Ισραηλινούς πιλότους που επιχειρούν πάνω το Ιράν – Ο στόχος τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion»
Οι Ισραηλινοί πιλότοι, τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion» ο στόχος ήταν ένας: Η αεροπορική υπεροχή πάνω από το Ιράν, εξουδετερώνοντας τα ιρανικά συστήματα αεράμυνας
Καπνός υψώνεται από φωτιά, καθώς συνεχίζεται ο αεροπορικός πόλεμος Ισραήλ-Ιράν, στην Τεχεράνη