Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στον Κηφισό: Μποτιλιάρισμα στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων στο ρεύμα προς Λαμία
Κόσμος

Μεξικό: 3.719 κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό σε 24 ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Μεξικό το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι μέσα σε μία ημέρα καταγράφηκαν 256 νέοι θάνατοι εξαιτίας του Covid – 19 και 3.719 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στο Μεξικό έφθασε τους 64.414 νεκρούς, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί αγγίζει πλέον το όριο των εξακοσίων χιλιάδων: ανέρχεται σε 599.560.

Η κυβέρνηση της χώρας όπου καταγράφεται ο τρίτος βαρύτερος απολογισμός της πανδημίας στην υφήλιο έχει επισημάνει ότι ο αριθμός των μολύνσεων από τον κορονοϊό στην πραγματικότητα μάλλον είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στενά του Ορμούζ: Η «καρδιά» του πολέμου της Μέσης Ανατολής που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα – 20 νεκροί σε 68 «συμβάντα»
Αφού η συμφωνία Ουάσιγκτον-Τεχεράνης έγινε κομμάτια, η συχνότητα των επιθέσεων εντάθηκε και καταγράφεται κατά μέσο όρο ένα επεισόδιο κάθε σχεδόν τρεις ημέρες
στενα ορμουζ
Στο όριο το Ιράν μετά την απειλή των ΗΠΑ για «οικονομικό πόλεμο» – Πληθωρισμός 66% και νέος γύρος κυρώσεων
Οι χώρες που δεν συμμετέχουν στα αμερικανικά μέτρα είτε θα συνεισφέρουν «στην απομόνωση του Ιράν» ή θα υποστούν με τη σειρά τους κυρώσεις, ως ακόμη και έξωση από «το σύστημα του δολαρίου»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 8
Γιατί δεν ήρθε η οικονομική «D-Day»: Προειδοποιητική «βολή» των ΗΠΑ στο Ιράν με κυρώσεις – «Θα ανατινάζαμε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα»
«Οι ΗΠΑ δίνουν σε όλους την ευκαιρία να διορθώσουν την κακή συμπεριφορά τους» τονίζει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών αιτιολογώντας την απόφαση να μην επιβληθούν άμεσα οι οικονομικές κυρώσεις του Τραμπ
Ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
10
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου