Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μεξικό: 32χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της

Μεξικό: 32χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της

Φρίκη και σοκ προκαλεί στο Μεξικό η αποτρόπαια δολοφονία που έκανε 32χρονος, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του, έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο ύποπτος της φρικιαστικής δολοφονίας, ταυτοποιήθηκε μόνο με το όνομα Alvaro. Συνελήφθη στο σπίτι του ζευγαριού στην Πουέμπλα του Μεξικού στις 2 Ιουλίου και είναι κράτηση.

Η αστυνομία κατηγορεί τον 32χρονο ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του – μητέρα πέντε παιδιών – στις 29 Ιουνίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και αφού τη σκότωσε έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο δολοφόνος που φαίνεται να είναι ψυχικά διαταρραγμένος υποστήριξε ότι την εντολή για το έγκλημα του την είχε δώσει ο «διάβολος» και η… αγία του θανάτου, Santa Muerte.

Μετά τη δολοφονία, ο Μεξικανός τεμάχισε το σώμα της θύματος, Maria Montserrat Animas Montiel και το τοποθέτησε σε πλαστικές σακούλες. Στη συνέχεια έφαγε τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας, ενώ το κρανίο της το μετέτρεψε σε τασάκι για το κάπνισμα.

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, ο ψυχοπαθής δολοφόνος φέρεται να κυριεύτηκε από τύψεις και να κατάλαβε τι έκανε και τηλεφώνησε σε μια από τις θετές του κόρες, στην οποία ομολόγησε το απότρόπαιο έγκλημά του.

Η μητέρα του θύματος, Maria Alicia Montiel Serran αποκάλυψε τον διάλογο που είχε ο δολοφόνος με την κόρη του: «Είπε σε μια από τις κόρες του παιδιού μου να έρθει να μαζέψει τη μαμά της γιατί την έχει ήδη σκοτώσει και την έβαλε σε σακούλες».

«Δεν υπέφερε»

Σύμφωνα με την ίδια ο 32χρονος διαμέλισε τη σορό της κόρης της με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι: «Τον πήρα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό. Το παιδί μου δεν ήταν κακός άνθρωπος».

Ο δράστης φέρεται να είπε στη μητέρα της 32χρόνης: «Την σκότωσα, την έκοψα σε κομμάτια και την πέταξα στη χαράδρα μέσα σε σακούλες. Δεν υπέφερε».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν ένα χρόνο. Η άτυχη γυναίκα είχε ήδη πέντε κόρες, ηλικίας 12 έως 23 ετών όταν παντρεύτηκε τον 32χρονο. Οι δύο μικρότερες κόρες ζούσαν με τους γονείς τους και σύμφωνα με τη γιαγιά τους, δέχτηκαν βία και σεξουαλική παρενόχληση από τον Alvaro.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις