Κόσμος

Μεξικό: Ένοπλοι εισέβαλαν σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσαν δικαστή

Ένας δικαστής και άλλα τρία άτομα σκοτώθηκαν ύστερα από εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό.

Η ένοπλη ομάδα προσπάθησε να αποσπάσει κρατούμενο από τα χέρια των αρχών στο Μεξικό και αυτή η επίθεση είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν ένας από τους δράστες, ο κρατούμενος που επιδίωκε να απελευθερώσει η ομάδα των ενόπλων, κι ένας ακόμη κρατούμενος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σελάγια, στην Πολιτεία Γουαναχουάτο στο Μεξικό, όπου μαίνεται η δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Φθάνοντας με τρία αυτοκίνητα, οι ένοπλοι, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς, κατάφεραν να ξεγελάσουν τη φρουρά και να μπουν στο τμήμα με σκοπό να βοηθήσουν να αποδράσει ένας κρατούμενος με το όνομα Αρμάντο Ν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον δικαστή και έναν κρατούμενο πριν τραπούν σε φυγή μαζί με τον έγκλειστο που είχαν πάει να απελευθερώσουν.

Σε ανταλλαγές πυρών με αστυνομικούς και στρατιωτικούς αργότερα σε κοντινή κοινότητα όμως σκοτώθηκαν δύο μέλη της ομάδας των ενόπλων, ανάμεσά τους ο κρατούμενος που είχε μόλις αποδράσει, διευκρίνισε η τοπική κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία υποστηρίζει ότι η στρατιωτική αποστολή στη Γροιλανδία γίνεται εξαιτίας των «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στη διασφάλιση της ασφάλειας της Γροιλανδίας ισοδυναμεί με «αφαίρεση» από τον Αμερικανό πρόεδρο «του βασικού του επιχειρήματος», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους
γροιλανδία
O Χούλιο Ιγκλέσιας απορρίπτει τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση: «Είναι απολύτως ψευδείς και με θλίβουν βαθιά»
«Με βαθιά θλίψη απαντώ στις κατηγορίες που απήγγειλαν δύο άτομα που εργάζονταν στο παρελθόν για μένα», έγραψε ο διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης
Ο τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας