Κόσμος

Μεξικό: Έρευνα εισαγγελέων για απαγωγή τουλάχιστον 27 ανθρώπων στο Κανκούν

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στο Μεξικό. Ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας Κουιντάνα Ρου στη χερσόνησο Γιουκατάν ερευνά την πιθανή απαγωγή τουλάχιστον 27 ανθρώπων στο Κανκούν.

Ενα πρωτοφανές περιστατικό ερευνούν οι αρχές στο Μεξικό. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι άγνωστοι έφθασαν μπροστά από ένα τηλεφωνικό κέντρο του Κανκούν με δύο βανάκια και τους είδαν να απομακρύνονται από τα γραφεία μαζί με τους υπαλλήλους, έγραψε ο γενικός εισαγγελέας στο Twitter. Δεν αναφέρθηκαν ίχνη πάλης ή παρουσίας όπλων.

Ο εισαγγελέας μάλιστα ερευνά εάν το περιστατικό άρχισε από τη διαμάχη μεταξύ δύο πρώην συνέταιρων της επιχείρησης, μετά από κατηγορίες ότι ο ένας εξ αυτών άφηνε απλήρωτους και κακομεταχειριζόταν τους υπαλλήλους.

«Είναι το πρώτο στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας, η διαμάχη μεταξύ των εργοδοτών…. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τους υπαλλήλους, όμως συνεχίζουμε τις έρευνες» εξήγησε ο γενικός εισαγγελέας Όσκαρ Μόντες ντε Όκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ