Κόσμος

Μεξικό – Κορονοϊός: 202 θάνατοι και σχεδόν 30.700 κρούσματα σε 24 ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 202 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού και επιβεβαιώθηκαν 30.671 κρούσματα.

Επισήμως, το Μεξικό μετρά 300.303 θανάτους επί συνόλου 4.113.798 μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε στην επικράτειά του η πανδημία του νέου κορονοϊού. Στελέχη του υπουργείου Υγείας αναγνωρίζουν ότι οι αριθμοί αυτοί είναι υποτιμημένοι σε σχέση με την πραγματικότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό βίντεο από τις φωτιές στον Καναδά με τρένο να έχει περικυκλωθεί από τις φλόγες – Σε σοκ ο μηχανοδηγός
Οι εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στη δυτική περιοχή του Οντάριο συνεχίζουν να εξαπλώνονται, με αρκετές εστίες να έχουν ήδη επεκταθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 32 χιλιομέτρων
Καναδάς