Κόσμος

Μεξικό: Κρατούνται ύποπτοι για τη δολοφονία εννέα Μορμόνων! video

Αδιευκρίνιστος αριθμός υπόπτων κρατείται στο Μεξικό για τη σφαγή τριών γυναικών και έξι παιδιών κοινότητας Μορμόνων.

“Έγιναν συλλήψεις, όμως δεν εξαρτάται από εμάς να δώσουμε πληροφορίες”, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφάλειας Αλφόνσο Ντουράσο, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μεξικό.

Οι γυναίκες και τα παιδιά είχαν διπλή υπηκοότητα Μεξικού και ΗΠΑ.

Ήταν μέλη τριών οικογενειών μιας κοινότητας Μορμόνων που εγκαταστάθηκε στο βόρειο Μεξικό πριν από πολλές δεκαετίες.

Όλοι τους εκτελέστηκαν σε έναν απομονωμένο χωματόδρομο στην Πολιτεία Σονόρα, πιθανότατα από μέλη των καρτέλ των ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή.

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι τα θύματα βρέθηκαν κατά λάθος εν μέσω μιας σύγκρουσης του πανίσχυρου καρτέλ της Σιναλόα με το καρτέλ Χουάρες.

Ωστόσο, μια εκπρόσωπος των τοπικών αρχών της Σονόρα, που ρωτήθηκε για τις συλλήψεις, είπε ότι “δεν έχει τέτοια πληροφορία”.

Την Κυριακή (10.11.2019) η κυβέρνηση του Μεξικού ανακοίνωσε ότι ζήτησε τη βοήθεια του FBI στις έρευνες που διεξάγει για την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Βίντεο από το χτύπημα σε εγκαταστάσεις βαλλιστικών πυραύλων στο Ιράν – «Έχουμε καταστρέψει τα μισά τους αποθέματα»
«Στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης καταστρέψαμε περίπου τα μισά αποθέματα των πυραύλων του ιρανικού καθεστώτος και εμποδίσαμε την παραγωγή τουλάχιστον 1.500 επιπλέον πυραύλων» δήλωσε ο εκπρόσωπος των IDF
Ιρανικές εγκαταστάσεις βαλλιστικών πυραύλων στο στόχαστρο των ισραηλινών δυνάμεων
Κύπρος: Η Λευκωσία διαψεύδει τον Βρετανό υπουργό Άμυνας για τους ιρανικούς πυραύλους που κατευθύνονταν στη Μεγαλόνησο
«Δεν ισχύει και ούτε υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι υπήρξε απειλή για τη χώρα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης
Η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας