Κόσμος

Μεξικό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 719 νεκροί από κορονοϊό

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 6.426 κρούσματα και 719 νεκροί από κορονοϊό.

Πλέον ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στο Μεξικό ανέρχεται ως αυτό το στάδιο σε 100.823 νεκρούς επί συνόλου 1.025.969 μολύνσεων.

Ωστόσο, στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης έχουν τονίσει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό στην πραγματικότητα μάλλον είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των καταγεγραμμένων κρουσμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15