Κόσμος

Μεξικό: Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στις ακτές της Μπάχα Καλιφόρνια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22.11.2022, ώρα Ελλάδας) στα ανοικτά των ακτών της Μπάχα Καλιφόρνια, στο Μεξικό.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της κωμόπολης Λας Μπρίσας στο Μεξικό και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 19 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» ο απεσταλμένος των ΗΠΑ και ο ΥΠΕΞ της Κούβας στον ΟΗΕ: «Είσαι ψεύτης» – «Κάνε πίσω, εδώ δεν είναι Αβάνα»
Όσο ο Μάικ Γουόλτς περιέγραφε τα χρόνια φερόμενης διαφθοράς από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, μέλη της κουβανικής αντιπροσωπείας μαζί και ο Μπρούνο Ροντρίγκες, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας το λόγο για θέμα τάξης
ΟΗΕ
Η Γιούλια Ναβάλναγια προειδοποιεί για συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων με την ακροδεξιάς στην Ευρώπη
«Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα χρηματοπιστωτικά και νομικά συστήματα των δυτικών χωρών και να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και τις κυρώσεις», λέει η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι
Γιούλια Ναβάλνα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι ΗΠΑ θα απαγορεύσουν τον όρο «τεχνητή νοημοσύνη», προτιμάει τον όρο «υπερνοημοσύνη»
Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα τον Σεπτέμβριο με το οποίο έδινε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες να χρησιμοποιούν τον όρο SI, «υπερνοημοσύνη»
REUTERS