Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Η Μελάνια είναι φυλακισμένη”! Η Μπριζίτ Μακρόν… μαρτύρησε όσα είδε στον Λευκό Οίκο

Μπριζίτ Μακρόν Μελάνια
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

– Χρέη… ρεπόρτερ στην Le Monde ανέλαβε η Μπριζίτ Μακρόν, επιστρέφοντας από την τριήμερη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν
– Εκεί που είδε την Μελάνια Τραμπ και σχεδόν… την λυπήθηκε, περιγράφοντας πως δεν μπορεί ούτε να… ξεμυτίσει
– “Αν ανοίξει ένα παράθυρο την παίρνουν οι μυστικές υπηρεσίες και της λένε να το κλείσει”
– “Δεν μπορεί ούτε να βγει έξω! Εγώ στο Παρίσι βγαίνω καθημερινά”
– Παράλληλα αποθεώνει την αμερικανίδα Πρώτη Κυρία, λέγοντας πως είναι πανέξυπνη και πολύ πιο ευχάριστη και “ζεστή” από όσο -εσκεμμένα- δείχνει

Μακριά από την σκληρή, ακόμη και σκυθρωπή εικόνα που παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μελάνια Τραμπ είναι σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική παρέα“. Τάδε έφη Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ανέλαβε χρέη… ρεπόρτερ, μετά την τριήμερη παραμονή της ίδιας και του συζύγου της, Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στις ΗΠΑ.

Εκεί όπου το ζεύγος Τραμπ τους φιλοξένησε, με τις δύο Πρώτες Κυρίες να κλέβουν την παράσταση!

Οι εντυπώσεις της γαλλίδας Πρώτης Κυρίας για την αμερικανίδα ομόλογό της, ήταν οι καλύτερες. Αυτό όμως όσον αφορά στην… ανθρώπινη Μελάνια Τραμπ.

Διότι όταν μιλάμε για την “Πρώτη Κυρία” Μελάνια Τραμπ, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Μπριζίτ Τρονιέ μίλησε σε δημοσιογράφους και αναφερόμενη στην ζωή της συζύγου του Τραμπ και τον θεσμικό της ρόλο, φάνηκε μέχρι και να την… λυπάται!

Κι αυτό διότι η Μπριζίτ Τρονιέ περιγράφει την Μελάνια Τραμπ ούτε λίγο ούτε πολύ ως φυλακισμένη στον Λευκό Οίκο!

Μπριζίτ Μακρόν Μελάνια

Δεν μπορεί ούτε να… ξεμυτίσει η Μελάνια Τραμπ!

Μπριζίτ Μακρόν Μελάνια

Τις πληροφορίες αποκαλύπτει η γαλλική Le Monde, με το δημοσίευμα να αναπαράγουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου.

Η Μπριζίτ Τρονιέ είπε στην γαλλική εφημερίδα πως η Μελάνια Τραμπ “ήταν στην πραγματικότητα πολύ ευχάριστη. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί“.

Και συνέχισε: “Δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να ανοίξει ούτε ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από εμένα. Εγώ βγαίνω στο Παρίσι κάθε μέρα“.

Την χαρακτήρισε μάλιστα “ευγενική, γοητευτική, έξυπνη και πολύ ανοιχτή“, συμπληρώνοντας πως όντως στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει σκυθρωπή. “Όλα υπερ-ερμηνεύονται. Είναι μια γυναίκα με πολύ δυνατή προσωπικότητα, αλλά εργάζεται σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, με όλα, αλλά το δείχνει λιγότερο από ό, τι εγώ“.

Μπριζίτ Μακρόν Μελάνια

Μπριζίτ Μακρόν: “Δεν θέλω να είμαι γλάστρα”!

Σε αυτό στάθηκε αναφερόμενη και στον δικό της ρόλο ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, λέγοντας: “Πρέπει να είμαι προσεκτική με ό, τι λέω. Έχω την εντύπωση ότι κάθε λέξη μετράει σαν πολλές. Συνεχώς συγκρατούμαι. Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι: Δεν υπάρχει ποτέ… ρεπό. Ποτέ μια στιγμή που μπορείς να είσαι απόλυτα ήρεμη“.

Click4more: Δίχως έλεος! Ο Τραμπ «παρακαλάει» ξανά την Melania για να της πιάσει το χέρι [vid]

Στην συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στην δική της ζωή, τονίζοντας πως προσπαθεί να την κάνει όσο πιο… φυσιολογική γίνεται. Προσπαθεί να βλέπει τον γιο και τις δύο κόρες της, που έχει με τον πρώτο της σύζυγο, τον τραπεζίτη André-Louis Auzière, αλλά και τα εγγόνια της.

“Δεν τα έχω αλλάξει στο μυαλό μου”, λέει. “Είμαι ακόμη η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, όχι του προέδρου. Δεν νιώθω Πρώτη Κυρία”. Και τονίζει πως παρόλο που στην ηλικία της δεν έχει κάτι να αποδείξει, προσπαθεί να είναι κάτι παραπάνω από απλά μια “γλάστρα με λουλούδια” στο πλευρό του συζύγου της.

Πηγή: lemonde.fr
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις