Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Δασκάλα της μόδας! Καθήλωσε τους πάντες [pics]

Μελάνια Τραμπ: Δασκάλα της μόδας! Καθήλωσε τους πάντες [pics]

Μπορεί πολλοί να αμφισβήτησαν την Μελάνια Τραμπ μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι τόσο η Τζουλιάνα Αουάντα. όσο και η Μπριζίτ Τρονιέ κατάφεραν να την επισκιάσουν, ωστόσο, εκείνη φαίνεται πως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, για ακόμη μία φορά, παρέδωσε μαθήματα στυλ και ομορφιάς. 

Η Μελάνια Τραμπ, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ είναι σε εξέλιξη η διάσκεψη των G20 κατάφερε να αποδείξει ποιο είναι το αφεντικό (αγγλικά who is the boss). Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε ένα midi φόρεμα που παρέπεμπε  στην δεκαετία του ’50 και την Μέριλιν Μονρόε. 

Επιτέλους συναντήθηκαν! Το απόλυτο crash test: Μελάνια εναντίον Μπριζίτ! [pics]

Το φόρεμα είχε ένα ιδιαίτερο πατρόν μιας και ήταν floral αλλά δεν ήταν το κλασικό floaral ενώ ήταν γκρι με λευκές λεπτομέρειες. Η Μελάνια το συνδύασε με ασημί γόβες ενώ έδωσε χρώμα στην εμφάνιση της με μία λουστρίνι κόκκινη ζώνη στη μέση της, λίγο πιο κάτω από το στήθος. 

G20: Η Πρώτη Κυρία που έκλεψε τη λάμψη της Μελάνια Τραμπ! [pics]

Ωστόσο, αυτό που απογείωσε την εμφάνιση της... ήταν το statement παλτό που επέλεξε! Η Μελάνια Τραμπ έβαλε στους ώμους της, σαν κάπα, ένα κατακόκκινο παλτό και κατάφερε για ακόμη μία φορά να αποδείξει πως όταν πρόκειται για στυλ… αυτή είναι με διαφορά η Πρώτη Κυρία και μόνο!

G20: Εκθαμβωτική η Ιβάνκα Τραμπ! Ξεκαρδίστηκε η Λαγκάρντ [pics]

Άλλωστε, τα statement παλτό είναι πάγια τακτική των στιλάτων Πρώτων Κυριών. Κανείς δεν έχει ξεχάσει μέχρι σήμερα το baby blue παλτό της Τζάκι Κένεντι αλλά και το φλογερό κόκκινο παλτό της Νταϊάνα. 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε