Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιτέλους συναντήθηκαν! Το απόλυτο crash test: Μελάνια εναντίον Μπριζίτ! [pics]

Φωτογραφίες από Reuters
Φωτογραφίες από Reuters

Είναι η στιγμή που όλοι (ή τέλος πάντων κάποιοι) περίμεναν. Η Μελάνια Τραμπ συναντήθηκε με την Μπριζίτ Τρονιέ και οι… συγκρίσει μεταξύ των Πρώτων Κυριών ΗΠΑ και Γαλλίας, αντίστοιχα, πήραν φωτιά!

Η Μελάνια Τραμπ έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή της εκλογής του συζύγου της, Ντόναλντ, ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την πάντα εντυπωσιακή της παρουσία.

Από την στιγμή που ο Εμανουέλ Μακρόν εκλέχθηκε πρόεδρος της Γαλλίας, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την δική του σύζυγο, Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία είναι επίσης πάντα καλοντυμένη, με τη γαλλική φινέτσα να είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που την διακρίνουν.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και μία… άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο Πρώτην Κυριών ΗΠΑ και Γαλλίας κι έτσι πολλοί περίμεναν την στιγμή που οι δυο τους θα βρίσκονταν… δίπλα – δίπλα για να γίνει το crash test!

Η συνάντηση αυτή πήρε μια… αναβολή, αφού χθες το μεσημέρι η Μελάνια Τραμπ “εγκλωβίστηκε” στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που γίνονταν στο Αμβούργο, κατά την Σύνοδο G20 κι έτσι δεν έδωσε το παρών στη… βαρκάδα που πήγαν οι Πρώτες Κυρίες των χωρών της G20, με την Μπριζίτ Τρονιέ να μην έχει αντίπαλο!

Τελικά… βρέθηκαν!

Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η πολυαναμενόμενη συνάντηση έγινε. Οι δύο κυρίες συνόδευσαν τους συζύγους τους σε μια συναυλία με έργα του Μπετόβεν στο συναυλιακό κέντρο Έλμπφιλαρμονί, στη μία όχθη του ποταμού Έλβα.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε… κλασική, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με κρόσια, που έφτανε κάτω από το γόνατο, με επιμελώς ατιμέλητα μαλλιά και εντυπωσιακές λευκές γόβες. Στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Δείτε την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ

Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: Reuters

Από την άλλη μεριά, η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε ένα πιο “φορτωμένο” σύνολο, αφού φορούσε στενό μαύρο παντελόνι και μια ασπρόμαυρη μακρυά μπλούζα, αλλά και μαύρες γόβες. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα, ενώ τα κοσμήματά της… έβγαζαν μάτι: Κρεμαστά σκουλαρίκια, εντυπωσιακά βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Δείτε την εμφάνιση της Μπριζίτ Τρονιέ

Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε τις… κοινές φωτογραφίες των δύο προεδρικών ζευγών

Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Reuters

Η εντυπωσιακή αίθουσα στην οποία έγινε η συναυλία / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε