Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά από πολύ καιρό!

Μελάνια Τραμπ: Μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά από πολύ καιρό!

Δυναμικό comeback από την Μελάνια Τραμπ… η οποία εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στον πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ! Πρόκειται για την πρώτη της εμφάνιση μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη της πoρνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία είπε ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια.

Η Μελάνια Τραμπ, λοιπόν, λίγες μέρες μετά από τις αποκαλύψεις για τον… άτακτο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε στο πλευρό του πανέμορφη, χαρούμενη και κρατώντας σφιχτά το χέρι του!

Οι δυο τους εμφανίστηκαν με αφορμή την Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς στην Επισκοπική Εκκλησία Bethesda στο Palm Beach και έμοιαζαν πιο… ερωτευμένοι από ποτέ!

Χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον ενώ τα βλέμματα “φωτιά” δεν έλειψαν, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις φήμες για επικείμενο χωρισμό μετά από τις αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς!

Μελάνια Τραμπ: “Φλογερή” εμφάνιση βγαλμένη από ασπρόμαυρη ρετρό ταινία

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ… φυσικά δεν θα έκανε μία τυχαία εμφάνιση μετά από τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι “ροζ” αποκαλύψεις της πορνοστάρ! Για αυτό και επένδυσε στο αγαπημένο της χρώμα που ήξερε ότι θα την έβγαζε… ασπροπρόσωπη, το κόκκινο!

Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα κόκκινο φόρεμα με λευκά μοτίβα που θύμιζε φόρεμα άλλης εποχής… και συγκεκριμένα θύμιζε ρετρό ταινία της δεκαετίας του ’50. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με λευκές δετές κλασικές δωδεκάποντες γόβες.

Δείτε τις εικόνες

Φωτογραφίες από Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις