Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Να γιατί κρυβόταν! Θέλει να φάει τη Μέγκαν Μαρκλ

Μελάνια Τραμπ

Μπήκε τέλος σε ένα ακόμα μυστήριο γύρω από τη Μελάνια Τραμπ. Αποκαλύφθηκε που είχε εξαφανιστεί λίγες μέρες πριν από την επέμβαση στα νεφρά.

Είναι η Cindy Adams της New York Post που έδωσε το ρεπορτάζ ότι η Μελάνια Τραμπ πέρασε τέσσερις μέρες στον Πύργο Τραμπ λίγο πριν από την επέμβαση στα νεφρά.

Η Μελάνια Τραμπ σε αυτές τις τέσσερις μέρες φρόντισε να συναντηθεί με σχεδιαστές. Δεν ήταν μαζί της ούτε ο γιος της Μπάρον που πηγαίνει σχολείο στο Maryland.

H Cindy Adams εκτιμά ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σχεδίαζε μια γκαρνταρόμπα που θα την έκανε να “εξαφανίσει” τη Μέγκαν Μαρκλ.

“Χωρίς σύζυγο. Χωρίς γιο. Χωρίς οικογένεια. Αλλά με σχεδιαστές και υψηλή ραπτική” γράφει στη στήλη της στις 14 Μαΐου. Την ίδια δηλαδή μέρα που η Μελάνια Τραμπ έκανε την επέμβαση στα νεφρά.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίζεται συχνά σε επίσημες εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου με ρούχα σχεδιαστών και ψηλοτάκουνα.

Ζήλεια της Μελάνια Τραμπ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Βασίζεται στις συμβουλές του στιλίστα και σχεδιαστή Herve Pierre για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ευνοεί κορυφαίους Ευρωπαίους σχεδιαστές όπως οι Dolce and Gabbana, Chanel, Gucci, Givenchy και Christian Dior. Έχει όμως επιλέξει και ρούχα Αμερικανών σχεδιαστών όπως οι Ralph Lauren, Michael Kors και Calvin Klein.

Η γκαρνταρόμπα της όμως δεν έχει προκαλέσει τη φρενίτιδα στον κόσμο που δημιουργούν οι επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ. Δεν είναι τυχαίο που ξεπουλάει ό,τι κι αν φοράει! Η Μελάνια ωστόσο δεν έχει ακόμα καταφέρει να δημιουργήσει μια τάση μόδας όπως η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα.

Για ένα μήνα μετά την επέμβαση στα νεφρά απείχε από τις δημόσιες εμφανίσεις και επανεμφανίστηκε τη Δευτέρα με μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Εμφανίστηκε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ στην εκδήλωση, στον Λευκό Οίκο, για τις οικογένειες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης. Μόνο που από την εκδήλωση αποκλείστηκαν οι… δημοσιογράφοι. Άρα, την είδαν όλοι τη Μελάνια αλλά από… μακριά.

Λίγες μέρες μάλιστα νωρίτερα απάντησε και στα media όπου φούντωναν τα σενάρια για το που βρίσκεται. “Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης κάνουν υπερωρίες για το που είμαι και τι κάνω. Να είστε βέβαιοι ότι είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για λογαριασμό των παιδιών και του Αμερικανικού λαού!”.

Ωστόσο το tweet της προκάλεσε μόνο περισσότερα ερωτήματα καθώς ο πρόεδρος Τραμπ είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί φράσεις όπως “working overtime” στα δικά του tweets.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις